Публично състезание

Обявлението е в архива.
5781626

Публикувана на: 11.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 5438083.33 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДРЯНОВО

Уникален номер на поръчката: 00840-2024-0008

„Реконструкция на общински пътища на територията на община Дряново“ по две обособени позиции"
Предметът на поръчката включва изпълнение на
реконструкция на общински пътища на територията на община Дряново по две обособени позиции.

Предвиждат се две отделни обособени позиции, а именно:
1. Обособена позиция № 1 - “Реконструкция на общински път GAB3119 /ІІІ-609, Трявна - Царева ливада/ - Бучуковци“;
2.
Обособена позиция № 2“Реконструкция на общински път GAB3122 /ІІІ-609, Трявна - Дряново /Царева ливада - Граница общ. ( Дряново - Габрово ) - Донино - /ІІІ - 5524/”.
В обхвата на предмета на всяка обособена позиция се предвижда изпълнение на строителни-монтажни работи за реконструкция на общински път на територията на община Дряново, в това число:

• изпълнение на строително – монтажни работи, включително доставка на суровини и материали, механизация, работна сила и всички услуги и дейности, необходими за изпълнение на строителството, в съответствие с техническата спецификация и количествените сметки;
• гаранционна отговорност съобразно условията и изискванията на Наредба № 2 от 2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнение на СМР, във връзка с чл.160, ал.4 и ал.5 от ЗУТ. Гаранционните срокове текат от деня на въвеждане на строителния обект в експлоатация.
Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка и включените в нея обособени позиции са описани и регламентирани в Част II „Техническа спецификация“ и инвестиционните проекти, неразделна част от документацията за участие.
Към момента на откриване на процедурата е осигурено финансиране на Обособена позиция № 1 - “Реконструкция на общински път GAB3119 /ІІІ-609, Трявна - Царева ливада/ - Бучуковци.

Към момента на откриване на процедурата не е осигурено финансиране за изпълнението на Обособена позиция № 2 -  “Реконструкция на общински път GAB3122 /ІІІ-609, Трявна - Дряново /Царева ливада - Граница общ. ( Дряново - Габрово ) - Донино - /ІІІ - 5524/”     изпълнението на договора по обособената позиция ще се счита за възложено под отлагателното условие след осигурено финансиране!!!

 

URL: https://app.eop.bg/today/366590

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД