Публично състезание

Обявлението е в архива.
5970474

Публикувана на: 16.04.2024

Краен срок: 07.05.2024

Прогнозна стойност: 330000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ПОПОВО

Уникален номер на поръчката: 00012-2024-0013

Извършване на дейности свързани с подготовка за експлоатация при зимни условия на общински пътища от община Попово
Настоящата техническа спецификация е разработена, за да послужи за стартиране на обществена поръчка, с цел извършване на дейности свързани с подготовка за експлоатация при зимни условия на общински пътищата от община Попово. Дейностите по обществената поръчка включват изкърпване на участъци от общинската пътна мрежа в приоритетен порядък, до изчерпване на финансовия ресурс.
В обхвата на пътищата има натрупани наноси в участъците на пътните банкети и са обрасли с трева, което е довело до стесняване на пътните платна. Канавките са обрасли с трева и храсти, а на места са затлачени с тиня. Асфалтовата настилката е с множество мрежови пукнатини на места са се образували дупки до основата на пътя, в края на пътните платна на много места асфалта е прокопан от повърхностите води. При огледа се констатира и необходимост от почистване на водостоците и под мостовото пространство.

URL: https://app.eop.bg/today/380897

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД