Публично състезание

Обявлението е в архива.
5804886

Публикувана на: 19.03.2024

Краен срок: 09.04.2024

Прогнозна стойност: 133000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СТРУМЯНИ

Уникален номер на поръчката: 00579-2024-0003

Участникът, избран за изпълнение на услугата следва да извърши дености по сметосъбиране и сметоизвозване на твърди битови отпадъци на територията на община Струмяни.
Услугите по чл.62 от ЗМДТ, които ще се извършват на територията на община Струмяни през 2024 г./2025 г. са:

  • сметосъбиране и сметоизвозване;
  • обезвреждане на битови отпадъци;
  • поддържане чистотата на териториите за обществено ползване;

Изпълнение на поръчката е на територията на община Струмяни. Услугата следва да бъде предоставена на населението на общо 21 /двадесет и едно/ населени места на община Струмяни, както следва: с.Микрево, с.Струмяни, с.Илинденци, с.Драката, с.Каменица, с.Горна Крушица,с.Никудин, с.Махалата, с.Седелец, с.Игралище, с.Велушец, с.Палат, с.Цапарево, с.Гореме, с.Вракуповица, с.Раздол, с.Клепало, с.Добри Лаки, с.Колибите, с.Горна Рибница, с.Кърпелево.
В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка са индивидуализирани в изискванията на Възложителя, залегнали в техническите спецификации и утвърден График на районите за организирано сметосъбиране и сметоизвозване на територията на община Струмяни.

URL: https://app.eop.bg/today/371325

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД