Публично състезание

Обявлението е в архива.
5269900

Публикувана на: 03.10.2023

Краен срок: 23.10.2023

Прогнозна стойност: 20000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА

Уникален номер на поръчката: 00207-2023-0195

Предметът на настоящата поръчка е „Извършване на преглед на очите и оценка на състоянието на зрението на служителите, работещи с видеодисплеи от специалист по очни болести и извършване на задължителни периодични медицински прегледи и изследвания на служителите в ЦУ на НЗОК“.
В предмета на поръчката се включва извършването на преглед на очите и оценка на състоянието на зрението на служителите, работещи с видеодисплеи от специалист по очни болести и извършване на задължителни периодични медицински прегледи и изследвания, на служителите в ЦУ на НЗОК, както и издаване на документ с медицинско предписание от специалист офталмолог, в случай, че е необходима корекция на зрението на даден служител, подробно описани в Техническите изисквания и спецификации, съставляващи Приложение № 1 към документацията на поръчката.
На прегледи подлежат номинално 340 служители от ЦУ на НЗОК. Посоченият брой служители е ориентировъчен, като Възложителят не се ангажира, както с точен брой на служителите, на които ще бъдат извършени медицински прегледи и изследвания за срока на сключения договор, така и с конкретен брой служители разделени по пол – мъже/жени. Възложителят ще заплаща на Изпълнителя само реално извършените прегледи.

Обществената поръчка се обявява с оглед спазване на разпоредбите на чл. 9 от Наредба № 7 от 15.08.2005 г. за минималните изисквания за осигуряване на здравословни и безопасни условия на труд при работа с видеодисплеи и Наредба № 3 от 28.02.1987 г. за задължителните предварителни и периодични медицински прегледи на работниците.

URL: https://app.eop.bg/today/331127

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД