Публично състезание

Обявлението е в архива.
5541433

Публикувана на: 21.02.2024

Краен срок: 13.03.2024

Прогнозна стойност: 4253215.26 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЧЕРВЕН БРЯГ

Уникален номер на поръчката: 00122-2024-0003

Предмет на настоящата обществена поръчка включва избор на изпълнител за извършване на строително-монтажни работи на обект: „Ремонт и рехабилитация на сграда на общежитие към ПГЗС „Александър Стамболийски“, с. Чомаковци“.
Предметът на обществената поръчка включва извършването на строително-монтажни работи, свързани с извършване на основен ремонт и рехабилитация за въвеждане на мерки за енергийна ефективност в сградата на ученическото общежитие към Професионална гимназия по земеделско стопанство „Александър Стамболийски“ в с. Чомаковци, община Червен бряг.
В предмета на поръчката се включва изпълнение на строително-монтажни работи, включително доставка на необходимите суровини и материали, механизация, работна сила и всички дейности, необходими за изпълнение на строителството, в съответствие с техническата спецификация и одобрената техническа документация - инвестиционен проект.

Пълният обхват на дейностите, включени в предмета на поръчката, са подробно описани в Техническата спецификация и в проектната документация, неразделна част от настоящата документация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/347128

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД