Публично състезание

Обявлението е в архива.
5950372

Публикувана на: 08.04.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 2270250.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ГОРНА МАЛИНА

Уникален номер на поръчката: 00747-2024-0004

С техническия инвестиционен проект се предвиждат пристрояването на нова сграда с предназначение за детско заведение за две детски и две яслени групи, облагородяване на дворното пространство и изграждане на детски площадки.
Новопроектираната сграда е със застроена площ от 545,86 м2 и РЗП 1040,22 м2. Тя се състои от два надземни етажа, в които да се помещават съблекални, тоалетни, занимални и спални за две детски групи и две яслени групи.
Пешеходният достъп до новопредвидената сграда е предвиден чрез изграждане на нова алея от югозапад и съществуващите алеи.
При разработването на проекта е заложено използването на съвременни технологични решения, енергоефективни инсталации, системи и материали, за създаване на оптимални условия за отдих и занимания на децата и работа на педагогическия персонал, при ниски експлоатационни разходи и икономическа целесъобразност. Сградите и съоръженията са проектирани според изискванията за достъпност на средата, с възможност за директен достъп на външни посетители, както и възможност за използване на сградата от хора в неравностойно положение.
 

URL: https://app.eop.bg/today/378885

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД