Публично състезание

Обявлението е в архива.
6023858

Публикувана на: 09.05.2024

Краен срок: 06.06.2024

Прогнозна стойност: 207000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА НИКОЛА КОЗЛЕВО

Уникален номер на поръчката: 01387-2024-0006

Обект: „Ремонт на улици на територията на Община Никола Козлево, област Шумен“, подобект: „Основен ремонт на ул. „Васил Коларов“ и ул. „Пирин“, с. Вълнари“. Разглежданият обект се явява улици от VІ клас улична мрежа на с. Вълнари. Приет е локален километраж като за начало се приема ръб на настилката на предходната улица или съобразен с допълнителни указания от Възложителя.
Запазва се съществуващия габарит на улиците.

Ул. „Васил Коларов”: Улица „Васил Коларов” се явява улица VI клас от уличната мрежа на с. Вълнари. Разглеждан е участък от ул. „Васил Коларов” в обхват: от ул. "Пирин" до край регулация. Приет е локален километраж, като за начало се приема ръб настилка ул. "Пирин" (п.т. НО), а за край е приета п.т. 36 (край регулация). Ситуационно участъка е геометриран с три прави, една хоризонтална крива и една ситуационна чупка с обща дължина 357.00 м. Теренът е равнинен. Надлъжния наклон е между 0.41 – 4.11 %. Съществуващата улица е двупосочна. Пътната настилка е в лошо състояние. Участъка е с трошенокаменна настилка с широчина 7.00 м с едностранни бордюри в ляво.

Ул. „Пирин”: Улица „Пирин” се явява улица VI клас от уличната мрежа на с. Вълнари. Разглеждан е участък от ул. „Пирин” в обхват: от ул. "Кишинев" до ул. ”Баба Тонка”. Приет е локален километраж, като за начало се приема заустване от ул. "Кишинев" (п.т. НО), а за край е приета п.т. 35 (ръб настилка ул. ”Баба Тонка”).  Ситуационно участъка е геометриран с пет прави, две хоризонтални криви и две ситуационни чупки с обща дължина 342.00 м. Теренът е равнинен. Надлъжния наклон е между 0.53 – 3.24 %. Съществуващата улица е двупосочна. Пътната настилка е в лошо състояние. Участъка е с трошенокаменна настилка с широчина 4.50 м - 5.00 м без бордюри.
 

URL: https://app.eop.bg/today/385840

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД