Публично състезание

Обявлението е в архива.
5415429

Публикувана на: 21.12.2023

Краен срок: 10.01.2024

Прогнозна стойност: 3901886.71 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА КОЗЛОДУЙ

Уникален номер на поръчката: 00307-2023-0022

Предметът на настоящата обществена поръчка включва изпълнение на строително-монтажни работи свързани с изграждането на мултифункционални игрища за спорт с прилежащите им съблекални и техническо помещение.
Предвидено е изграждане на спортни игрища, обслужваща сграда със съблекални и санитарни възли, допълнително техническо помещение и облагородяване на инфраструктурата чрез създаване на зелени площи, автомобилен и велосипеден паркинг и пешеходна алея, както и изграждане на преместваема метална покривна конструкция тип „навес” с гъвкаво меко покритие, която да позволява излолзането на спортните игрища целогодишно.
Строежът е определен като IV категория, съгласно чл. 137, ал. 1, т. 4, буква „б” от ЗУТ и чл. 8, ал. 2, т. 3 от Наредба №1/2003 год. за номенклатурата на видовете строежи.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложената към документацията техническа спецификация и проектна документация.

Към момента на откриване на процедурата не е осигурено финансиране и в съответствие с чл. 114 от ЗОП изпълнението на договора ще се счита за възложено под отлагателното условие след осигурено финансиране.
Таг: метални конструкции

URL: https://app.eop.bg/today/349112

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД