Публично състезание

Обявлението е в архива.
5312516

Публикувана на: 14.11.2023

Краен срок: 04.12.2023

Прогнозна стойност: 769000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДИМИТРОВГРАД

Уникален номер на поръчката: 00068-2023-0043

Предметът на обществената поръчка е: „Внедряване на мерки по енергийна ефективност при системата за външно изкуствено осветление (улично осветление) на населените места на община Димитровград и кварталите Марийно, Вулкан и Черноконево“ по проект „Изграждане на система за външно изкуствено осветление (улично осветление) на населените места на община Димитровград и кварталите Марийно, Вулкан и Черноконево“, Договор за изпълнение на проект № BG-RRP-4.025-0038, процедура BG-RRP-4.025 „Подкрепа за енергийно ефективни системи за улично осветление - покана 1“, приоритетна ос „Нисковъглеродна икономика“, Национален план за възстановяване и устойчивост на Р България.
Стратегическа цел на общината е да се повиши енергийната ефективност на системата за външно изкуствено осветление, собственост на община Димитровград, да се намали консумацията на електрическа енергия, при запазване на високо качество на осветление, чрез технологичното й обновление и модернизиране, чрез което ще се подобрят условията на живот на населението. За постигането на целите на проекта предложение Община Димитровград има изготвен инвестиционен проект. Проектът обхваща населените места в община Димитровград:
- град Меричлери;
- селата: Бодрово; Брод; Бряст; Великан; Воден; Върбица; Голямо Асеново; Горски извор; Длъгнево; Добрич; Долно Белево; Здравец; Злато поле; Каснаково; Крепост; Крум; Малко Асеново; Радиево; Райново; Светлина; Скобелево; Сталево; Странско; Черногорово; Ябълково;
- както и трите градски квартала: Марийно, Вулкан и Черноконево.
В обхвата на поръчката са включени следните основни дейности:
- Доставка и монтаж на LED 30W Ретрофит светлоизточник с вгр. Драйвер - 950.00 бр.
- Доставка и монтаж на LED 23W Ретрофит светлоизточник с вгр. Драйвер-1 715.00 бр.
- Доставка и монтаж на LED 16W Ретрофит светлоизточник с вгр. драйвер -3 200.00 бр.
- Демонтаж на  НЛВН - 5 865.00 бр.
- Табла УО /демонтаж, доставка и монтаж на нови с вкл. система за управление и мониторинг/ вкл. и софтуер, вкл. и заземление - 93.00 бр.
Пълната информация относно изискванията към изпълнението на обществената поръчка, е подробно описана и регламентирана в Количествено-стойностните сметки и техническата спецификация.
 

URL: https://app.eop.bg/today/340242

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД