Публично състезание

Обявлението е в архива.
5332981

Публикувана на: 22.11.2023

Краен срок: 13.12.2023

Прогнозна стойност: 8000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА СПЕШНА МЕДИЦИНСКА ПОМОЩ - ПЛЕВЕН

Уникален номер на поръчката: 00077-2023-0007

Обществената поръчка е за доставка на медицински консумативи за нуждите на  Център за спешна медицинска помощ – Плевен, за оказване на спешна медицинска помощ.
Видовете и формите са посочени в техническата спецификация, неразделна част от  документацията за участие.
Доставките следва да се извършват периодично, по заявки на възложителя /планови –  ежемесечни и спешни – при необходимост/, според конкретните нужди на възложителя.
Медикаментите трябва да отговарят на изискванията на Закона за лекарствените продукти в хуманната медицина (ЗЛПХМ) и трябва да притежават валидно разрешение за употреба в страната, издадено по реда на ЗЛПХМ или Регламент (ЕО) № 726/2004 г. на Европейския парламент и Съвета /чл. 23. ал.1 на ЗЛПХМ/ и сертификат за освобождаване на всяка партида, издаден от квалифицирано лице по ЗЛПХМ, удостоверяващ, че партидата лекарствен продукт е произведена и контролирана в съответствие с изискванията на разрешението за употреба по реда на ЗЛПХМ. В случай на изтичане на разрешението за употреба на лекарствен продукт през съответната година/години, за които се провежда обществената поръчка, участникът декларира, в съответствие с чл. 55, ал. 6 от ЗЛПХМ, че количествата на лекарствения продукт са налични за срока на действие на договора или други еквивалентни стандарти, в приложимите случай.

URL: https://app.eop.bg/today/344051

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД