Публично състезание

Обявлението е в архива.
6042223

Публикувана на: 16.05.2024

Краен срок: 10.06.2024

Прогнозна стойност: 192000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2024-0018

Поръчката включва доставка, гаранционно обслужване и поддръжка на всяко моторното превозно средство.       
         Всяко моторното превозно средство трябва  да е фабрично ново, неупотребявано.
Минималните изискуеми технически параметри на моторните превозни средства по са описани в приложената към настоящата документация техническа спецификация.
Офертата и всички приложения към нея се представят на български език. Всички документи в офертата, които не са на български език се представят и в превод.
Възложителят предоставя пълен достъп по електронен път до документацията за участие чрез платформата на ЦАИС ЕОП.
Прогнозната стойност на обществената поръчка е 192 000 лева без ДДС. Тази стойност е и пределната такава за обществената поръчка.
           При откриване на процедурата не е осигурено финансиране и за двете моторните превозни средства. На основание чл. 114 от ЗОП,  изпълнението започва след потвърждение от възложителя за осигурено финансиране и представяне от изпълнителя на определената гаранция за изпълнение. При непредставяне на гаранцията за изпълнение в посочения от възложителя срок, без наличието на обективни причини, възложителят прекратява договора. Когато след изтичане на тримесечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, всяка от страните може да поиска прекратяването му без предизвестие. Когато след изтичане на 10-месечен срок от сключване на договора не е осигурено финансиране, договорът се счита за прекратен.
В прогнозната стойност на поръчката са включени всички транспортни разходи до УМБАЛ „ПРОФ. Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ“ АД, ул. „Генерал Столетов“ 2, разходите за придобиване, съответно прехвърляне на правото на собственост върху автомобилите  на Възложителя, за доставката им, за транспортирането им до мястото за доставка, за  заплащане на продуктова такса (екотакса), всички разходи за извършване на гаранционна поддръжка в срока на гаранцията (за труд, резервни  части  и консумативи),  разходите за гаранционно обслужване на автомобила по време на  гаранционния срок, както и разходите за отстраняване от Изпълнителя на всички технически неизправности и повреди, възникнали не по вина на Възложителя  и  покрити  от  гаранционните  условия  и  гаранционната  отговорност  на Изпълнителя.
         Ако някъде в поставените технически изисквания има посочен конкретен модел, източник, процес, търговска марка, патент, тип, произход или производство, то винаги да се чете и разбира „или еквивалент”. При всички случаи възложителят ще допуска еквивалент, като доказателствената тежест за доказване на еквивалентността е на участника.
         Срок за изпълнение на поръчката:
Срок за доставка на всяко от моторните превозни сведства  -  до 90 (деветдсет) работни  дни, считано от датата на сключване на договор и получено от Изпълнителя възлагателно писмо.

URL: https://app.eop.bg/today/387292

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД