Публично състезание

Обявлението е в архива.
5301478

Публикувана на: 09.11.2023

Краен срок: 29.11.2023

Прогнозна стойност: 92198.82 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА - ГР.БЯЛА

Уникален номер на поръчката: 00654-2023-0005

Обект на поръчката: доставка.
Предмет на поръчката: Доставка на активна нетна електрическа енергия на ниво ниско напрежение и избор на координатор на балансираща група за нуждите на Държавна психиатрична болница - гр. Бяла за период от 12 месеца.
Възлагането на обществената поръчка има за цел сключване на договор за 12 месеца за предоставяне на комбинирани услуги по смисъла на чл. 20 от ПТЕЕ, а именно покупка на електрическа енергия на свободно договорени цени и заплащане на всички използвани от възложителя като краен клиент услуги, а именно: „достъп до електропреносната и/или електроразпределителната мрежа”, „пренос на електрическа енергия през електропреносната и/или електроразпределителната мрежа” и „отговорност за балансиране”, както и всички останали услуги във връзка с осъществяване на предмета на настоящата обществена поръчка.

  • Прогнозното количество необходима електроенергия за периода на обществената поръчка е 230870,010 kWh (= 230,870 MWh) за период от 12 месеца.
  • Срокът за извършване на отделните доставки е 12 месеца, считано от потвърждаването на първия график за доставка на нетна активна електрическа енергия, за което изпълнителят писмено уведомява възложителя. Доставките се осъществяват непрекъснато.
  • Място за изпълнение на поръчката:  в гр. Бяла на следния адрес: обл. Русе 7100, гр. Бяла, ул. “Дряново” № 3.
  • Цената за един МWh нетна активна електрическа енергия се определя на база стойността на „средната цена базов товар” за 1 MWh нетна активна електрическа енергия ниско напрежение, посочена в ежемесечния доклад на „Българската независима енергийна борса“ ЕАД (БНЕБ) за сегмент „Пазар Ден напред“ за съответния отчетен период (последния приключен календарен месец) и предложената в ценовата оферта на изпълнителя фиксирана търговска надбавка (не по-голяма от 15 лв. / MWh) за администриране за 1 MWh нетна активна електрическа енергия ниско напрежение.
  • Начин на плащане: Изпълнителят ежемесечно издава единна фактура на възложителя, включваща консумираната активна електрическа енергия за предходния месец, отчетена по измервателния уред на съответната измервателна точка, по определената в договора единична цена за един MWh, както и на отделни редове стойността на всички мрежови услуги с подробна разбивка съгласно чл. 20 и чл. 31, ал. 1 от ПТЕЕ, определената с решения на КЕВР цена за „задължения към обществото" и дължимия акциз по чл. 20, ал. 2, т. 17 и чл. 34а от Закона за акцизите и данъчните складове. Възложителят заплаща стойността на фактурата в 30 (тридесет) дневен срок от получаването ѝ по банкова сметка на Изпълнителя.
  • Определеният за изпълнител участник, преди сключване на договора представя гаранция за изпълнение в размер на 5 % (пет процента) от прогнозната стойност на договора без ДДС. Условията по представяне на гаранцията за изпълнение, както и по нейното усвояване и освобождаване са посочени в указанията за участие в настоящата поръчка и в проекта на договор.
  • На основание чл. 181, ал. 2 от ЗОП при провеждане на процедурата, оценката на техническите и ценови предложения на участниците по всяка обособена позиция ще се извърши преди провеждането на предварителния подбор /т.нар. обърнат ред/. При отварянето на офертите, комисията по чл. 103, ал. 1 от ЗОП ще извърши действия съгласно чл. 61 от ППЗОП.

URL: https://app.eop.bg/today/341753

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД