Публично състезание

Обявлението е в архива.
5970578

Публикувана на: 17.04.2024

Краен срок: 07.05.2024

Прогнозна стойност: 1015652.49 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ПРОФЕСИОНАЛНА ГИМНАЗИЯ "ВЕЛИЗАР ПЕЕВ"

Уникален номер на поръчката: 01967-2024-0004

В обхвата на обществената поръчка са включени следните дейности:

Обособена позиция № 1: „Извършване на СМР дейности с цел Създаване на Център за високи постижения за професионално образование и обучение в Професионална гимназия „Велизар Пеев“ – гр. Своге:
1. Изпълнение на СМР /строително-ремонтни работи/ в Професионална гимназия „Велизар Пеев“, в съответствие с изискванията на чл. 169, ал. 1 и 3 от ЗУТ, техническите спецификации и количествено - стойностните сметки, както и с правилата за изпълнение на строителни и ремонтни работи и на мерките за опазване на живота и здравето на хората на строителната площадка.
2. 
Доставка и влагане в строителството на необходимите строителни продукти, материали, съоръжения и т.н., в съответствие с основните изисквания към строежите, както и спазване на технологичните изисквания за влагането им.
3. 
Производство и/или доставка на строителни детайли/елементи и влагането им в обекта.
4. 
Изготвяне на цялата необходима строителна документация, съгласно изискванията на ЗУТ, както и друга документация изискваща се от закони и нормативни документи и необходима за изпълнението предмета на договора.
5. 
Отстраняване на недостатъци, в случай че са установени при предаването на обекта.
6. 
Гаранционно поддържане на обекта и отстраняване на дефекти в гаранционните срокове.
7. 
Всички останали дейности, възложени на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ при условията на обществената поръчка, както и всички други дейности, които са необходими за изпълнението на предмета на обществената поръчка и гаранционното поддържане на извършеното строителство, освен ако договорът или българското законодателство не ги възлагат изрично в задължение на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ или на трето лице.  

Обособена позиция № 2: „Изграждане на пожароизвестителна система в Център за високи постижения за професионално образование и обучение в Професионална гимназия „Велизар Пеев“ – гр. Своге
1. Изграждане на пожароизвестителна система в Професионална гимназия „Велизар Пеев“, в съответствие с техническите спецификации и количествено - стойностните сметки, както и с приложимите нормативни правила.
2. Доставка и влагане на необходимите продукти, материали, съоръжения и др. в съответствие с приложимите нормативни изисквания.
3. Изготвяне на цялата необходима строителна документация, съгласно изискванията на ЗУТ, както и друга документация изискваща се от закони и нормативни документи и необходима за изпълнението предмета на договора.
4. Отстраняване на недостатъци, в случай че са установени при предаването на обекта.
5. Гаранционно поддържане на системата и отстраняване на дефекти в гаранционните срокове.
6. Всички останали дейности, възложени на ИЗПЪЛНИТЕЛЯ при условията на обществената поръчка, както и всички други дейности, които са необходими за изпълнението на предмета на обществената поръчка и гаранционното поддържане на изградената пожаро известителна система, освен ако договорът или българското законодателство не ги възлагат изрично в задължение на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ или на трето лице.
На основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП и във вр. с чл. 20, ал. 4 от ЗОП, обособена позиция 2 ще се възложи чрез директно възлагане..

URL: https://app.eop.bg/today/379500

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД