Публично състезание

Обявлението е в архива.
5300907

Публикувана на: 09.11.2023

Краен срок: 05.12.2023

Прогнозна стойност: 230000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СОФИЙСКИ УНИВЕРСИТЕТ "СВ.КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ"

Уникален номер на поръчката: 00640-2023-0109

Обект на настоящата обществена поръчка е предоставянето на услуги по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 3 от ЗОП, като избраният Изпълнител следва да изработи и достави представителни документи – дипломи за висше образование, европейско дипломно приложение, свидетелства за професионална квалификация, удостоверения и др.
Подробно описание на изискванията на поръчката, технически спецификации на представителните документи се съдържа в ЧАСТ  IV. ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ И УСЛОВИЯ ЗА ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ПОРЪЧКАТА от приложената документация.
На основание чл. 181, ал. 2 от ЗОП Възложителят предвижда оценката на техническите и ценовите предложения на участниците в настоящата процедура за възлагане да се извърши преди разглеждане на документите за съответствие с критериите за подбор. Проверката за наличие на основания за отстраняване и съответствие с критериите за подбор се извършва по начин, който не се влияе от резултатите от оценката на техническите и ценовите предложения.

 

URL: https://app.eop.bg/today/340060

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД