Публично състезание

Обявлението е в архива.
5345838

Публикувана на: 27.11.2023

Краен срок: 18.12.2023

Прогнозна стойност: 180000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00440-2023-0027

Предмет на настоящата обществена поръчка е доставка на резервни части/консумативи за багери и сервизно обслужване, собственост на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД, гр. Хасково.
Възложителят предвижда за срока на договора да възлага периодично изпълнението на:

  • конкретни доставки по заявка, в която ще са индивидуализирани необходимите за доставка видове и количества от включените в предмета на поръчката резервни части/консумативи. Избраният изпълнител следва да достави заявените поръчки в предложения от него срок, в заявения обем и качество на посочения от Възложителя адрес (местоположение). Това е основният предмет на поръчката, който формира и по-голяма част от предвижданото възнаграждение, поради което същата се определя като „доставка“ по смисъла на Закона за обществените поръчки.
  • монтаж на доставените части, върху съответната машина, когато възложителят заяви такава дейност. Когато това се налага, то ще бъде съответно указано в заявката на Възложителя

Допълнително, при необходимост, възложителят може да възложи и извършване на сервизно обслужване, което включва диагностика на техническото състояние на посочената в документите към настоящата документация багерна техника. 

URL: https://app.eop.bg/today/344604

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД