Публично състезание

Обявлението е в архива.
5542730

Публикувана на: 23.02.2024

Краен срок: 15.03.2024

Прогнозна стойност: 505000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ВОДОСНАБДЯВАНЕ И КАНАЛИЗАЦИЯ ООД

Уникален номер на поръчката: 00567-2024-0005

Предметът на възлагане с настоящата поръчка е: „Организиране и осъществяване на охранителна дейност на обекти на „ВиК” ООД, гр. Монтана включваща „Въоръжена физическа охрана и охрана с технически средства на обекти на „ВиК“ ООД, гр. Монтана” и обхваща извършване на охранителна услуга при нормална и усложнена обстановка на сградния фонд, движимото имущество и прилежащите терени на обекти на  „ВиК“ ООД, гр. Монтана, обособени в две позиции, както следва:
- Обособена позиция № 1, с предмет: „Въоръжена физическа охрана и охрана с технически средства на обекти на „ВиК“ ООД, гр. Монтана, включени в Приложение № 1”, която включва:
- физическа денонощна охрана и охрана с технически средства за сигурност на производствено – складова база в гр. Монтана, административната сграда и складовата база в гр. Лом, ПСПВ „Слатина“, намираща се на територията на ХВ „Среченска бара“, СОЗ на язовир „Среченска Бара“ и язовир „Среченска Бара“; три водоема, намиращи се на територията на гр. Монтана с обем 13 000, 6 500 и 4 000 куб. м.;
- физическа охрана и охрана с технически средства за сигурност на Административната сграда на „ВиК“ ООД, гр. Монтана, находяща се в гр. Монтана, ул. „Ал. Стамболийски” № 11;
- физическа охрана на ПСОВ – гр. Монтана;
- Обособена позиция № 2, с предмет: „Охрана с технически средства за сигурност на обекти на „ВиК“ ООД, гр. Монтана, включени в Приложение № 2 и Приложение № 3“, която включва охрана с технически средства за сигурност за обекти, включени в Приложение № 2 и охрана чрез ежемесечен обход на обекти по Приложение № 3, извършвана чрез специализирани системи за охрана. Всички технически системи за охрана да се изградят безплатно с техника, собственост на охранителната фирма.
 
Възложителят не допуска представянето на варианти на офертата.

Важно: Втора обособена позиция ще се възложи по реда чл. 20, ал. 4, т. 3 от ЗОП, съгласно която разпоредба възложителите могат да възлагат директно обществени поръчки за доставки и услуги с прогнозна стойност, по-малка от 50 000 лв. без ДДС, като за тази позиция не следва да се подават оферти.
Всички документи, свързани с предложението, трябва да бъдат на български език или в превод на български език. Ако в предложението са включени документи, референции или сертификати на чужд език, същите трябва да са придружени от официален превод на български език.

URL: https://app.eop.bg/today/354829

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД