Публично състезание

Обявлението е в архива.
5652213

Публикувана на: 27.02.2024

Краен срок: 19.03.2024

Прогнозна стойност: 519965.42 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МИЗИЯ

Уникален номер на поръчката: 00157-2024-0001

Предмет на обществената поръчка „РЕКОНСТРУКЦИЯ И МОДЕРНИЗАЦИЯ НА СИСТЕМА ЗА ВЪНШНО ИЗКУСТВЕНО ОСВЕТЛЕНИЕ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ОБЩИНА МИЗИЯ“, в изпълнение на Договор за изпълнение на проект № BG-RRP-4.025-0033 по Национален план за възстановяване и устойчивост, Компонент 4 „Нисковъглеродна икономика“, Инвестиция C4.I3 „Подкрепа за енергийно ефективни системи за улично осветление“.  Проектът за подмяната на уличното осветление обхваща град Мизия и 5 населени места – селата Софриниево, Войводово, Крушовица, Липница, Сараево. Предметът на обществената поръчка обхваща дейности за доставка и монтаж на оборудване за външно изкуствено осветление, вкл. и демонтаж на съществуващо, доставка и монтаж на система за управление и/или мониторинг на потреблението на енергия, вкл. демонтаж/надграждане/ разширение на съществуваща и съпътстващи строително - монтажни работи.

  • 45000000 – Строителни и монтажни работи

В съответствие с чл. 48, ал. 1 от ЗОП необходимите характеристики на предмета на обществената поръчка са подробно индивидуализирани в Технически спецификации на обществената поръчка, съдържащи се отделен документ.
Обхватът на обществената поръчка включва изпълнение на строително-монтажни и ремонтни дейности, извършвани в съответствие с част трета „Строителство” от Закона за устройство на територията (ЗУТ).
Техническото изпълнение на строителството на обекта трябва да бъде в съответствие с нормативните изисквания, с одобрените проекти и подробната количествена сметка към тях, техническата спецификация на Възложителя и спецификациите на предвидените за влагане строителни продукти, материали и оборудване.

На основание чл. 181, ал. 2 от ЗОП председателят на комисията декриптира офертите и отваря ценовите предложения заедно с документите по чл. 39, ал. 2 и ал. 3, т. 1 от ППЗОП. Тъй като всички предложения от офертите на участниците се представят чрез числова стойност, оценката на техническите и ценовите предложения на участниците се извършва преди провеждане на предварителен подбор, като проверката за наличие на основания за отстраняване и съответствие с критериите за подбор се извършва по начин, който не се влияе от резултатите от оценката на техническите и ценовите предложения. Предложенията се оповестяват чрез съобщение в електронната преписка на поръчката по чл. 36, ал. 6 и чл. 36а, ал. 2 в деня на отваряне на офертите. Действията на комисията по разглеждане, оценка и класиране на офертите ще се извърши по реда на чл. 61, ал. 1, изречение първо, и ал. 2, 3 и 4 от ППЗОП.
 

URL: https://app.eop.bg/today/362620

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД