Публично състезание

Обявлението е в архива.
5930992

Публикувана на: 28.03.2024

Краен срок: 18.04.2024

Прогнозна стойност: 2500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СВИЛЕНГРАД

Уникален номер на поръчката: 00040-2024-0030

Предмет на настоящата обществена поръчка:“Оценка на съответствието на инвестиционен проект и осъществяване на строителен надзор за обект: Основен ремонт, обновяване и въвеждане  на мерки за  подобряване на енергийна ефективност на ДГ „Зорница” в изпълнение на проект:“Ремонт и модернизация на ДГ "Зорница", гр. Свиленград“, съгласно Договор за финансиране на инвестиция по Националния план за възстановяване и устойчивост  № BG-RRP-1.007-0011-C01  включва:

  • Оценка за съответствие на инвестиционния проект с комплексен доклад за съответствие със съществените изисквания по чл. 169 ал. 1, т. 1-5 от ЗУТ, при спазване на изискванията на чл. 142, ал. 5 от ЗУТ;
  • Оценка за съответствието на инвестиционните проекти на сградата със същественото изискване по чл. 169, ал. 1, т. 6 от ЗУТ;
  • Изпълнителят извършва надзор по време на строителството върху всички видове СМР, които се изпълняват от строителя на обекта, в съответствие със законовите правомощия и задължения на изпълнителя като лице, упражняващо строителен надзор на строеж.

Пълно описание на предвидените дейности са представени в Техническата спецификация и документацията за участие в обществената поръчка. Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, както правата и задълженията на Възложителя и на Изпълнителя, са съгласно: Проекта на договор; Техническата спецификация; Проектната документация; Техническото и Ценовото предложение на Изпълнителя.

URL: https://app.eop.bg/today/375292

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД