Публично състезание

Обявлението е в архива.
5522937

Публикувана на: 09.02.2024

Краен срок: 29.02.2024

Прогнозна стойност: 1440416.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДРЯНОВО

Уникален номер на поръчката: 00840-2024-0004

„Ремонт и обновяване на площадно пространство, част от ул. Стефан Стамболов в гр. Дряново“.
Площадното пространство е разположено по протежение на пешеходната част на ул Стефан Стамболов между кръстовищата с ул. Станционна на изток и ул. Опълченска на запад. То е се намира в непосредствена близост до сградите на общината, читалището районния съд и сградата на РПУ. Тази територия съчетава в себе си представителни и комуникационни функции. Целта е благоустрояване и реконструкция на площадното пространство, чрез цялостна рехабилитация и подмяна на съществуващите настилки, подмяна на бордюрите, мерки за осиуряване на достъпност за хора с увреждания, цялостна подмяна на градската и паркова мебел – поставяне на нови пейки, кошчета за боклук, велостоянки, подмяна на осветителните тела с енергоспестяващи. Предвижда се цялостна реконструкция на съществуващата детска площадка и привеждането й в съответствие с изискванията на Наредба № 1 от 12 януари 2009 г. за условията и реда за устройството и безопасността на площадките за игра.
Договорът по настоящата обществена поръчка ще се сключи под условие, в съответствие с чл. 114 от ЗОП. При откриване на процедурата Възложителят не е осигурил финансиране и поради тази причина е предвидил клауза за отложено изпълнение на договора за обществена поръчка.

URL: https://app.eop.bg/today/357300

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД