Публично състезание

Обявлението е в архива.
5719773

Публикувана на: 28.02.2024

Краен срок: 25.03.2024

Прогнозна стойност: 925514.36 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МАДАН

Уникален номер на поръчката: 00104-2024-0004

Обект на настоящата обществена поръчка е строителство, включващо изпълнение на строеж по смисъла на чл.3, ал.1, т.1, от ЗОП, с предмет: „ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА ЕФЕКТИВНОСТ НА ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ „ПЕТКО РАЧОВ СЛАВЕЙКОВ”, С. СРЕДНОГОРЦИ, ОБЩИНА МАДАН.
Технически показатели на сградата: ЗП - 444,73 кв. м; ЗП подземно - 445,40 кв. м; РЗП надземно - 894,52 кв. м; РЗП общо - 1339,92 кв. м.
Дейностите, предвидени в инвестиционния проект, са в съответствие с препоръчаните енергоспестяващи мерки в извършеното обследване за енергийна ефективност. Изпълнението на предвидените дейности за подобряване на енергийната ефективност на училището и изграждането на термопомпена инсталация и система за производство на електрическа енергия от възобновяеми енергийни източници за собствено потребление ще предостави възможност за създаване на по-добра среда за работа и постигане на приоритетите на Европейския съюз за осигуряване на чиста и зелена енергия.
Инвестиционното намерение предвижда въвеждане на енергийни мерки с цел подобряване на класа на енергийна ефективност на съществуващата сграда. Съгласно проекта са предвидени строителни дейности по: топлинно изолиране на покрива; подмяна на дограмата с 5-камерна PVC дограма двоен стъклопакет от нискоемисийно стъкло с коефициент на топлопреминаване λ = 1,4 W/m2K със системи от PVC профили и стъклопакети; подмяна на вратите на сградата с алуминиева дограма с прекъснат термомост с коефициент на топлопреминаване U екв. = 1,70 W/m2K; топлинно изолиране на външните стени; вътрешни довършителни работи - обработки на стени, подове и тавани; промяна на отоплението с внедряване на инверторна термопомпена система въздух-вода; и изграждане на фотоволтаична инсталация за собствени нужди.

URL: https://app.eop.bg/today/363318

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД