Публично състезание

Обявлението е в архива.
5314067

Публикувана на: 15.11.2023

Краен срок: 06.12.2023

Прогнозна стойност: 132424.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БРАТЯ ДАСКАЛОВИ

Уникален номер на поръчката: 00256-2023-0013

Зимното поддържане на пътищата включва комплекс от дейности, свързани с осигуряване на проходимостта им при зимни условия и премахване или ограничаване неблагоприятното влияние на снега и леда върху условията на движение. Видът и обхватът на работите по зимното поддържане на пътищата се определят в зависимост от приетото за определен път ниво на зимно поддържане.
Основните дейности по зимното поддържане включват:
1) снегопочистване (патрулно и периодично) на пътищата до постигане на съответните степени и ниво на зимно поддържане, разчистване на снежни валове, преспи и снегонавявания и отстраняване на уплътнени снежно-ледени пластове;
2) обезопасяване на пътищата против хлъзгане: разпръскване на минерални материали; извършва се по поледени участъци, големи наклони, в криви със силно ограничена видимост и всички др. участъци, затрудняващи движението по пътищата;
3) подготовка на пътищата за експлоатация при зимни условия - Целта е с извършването на видовете работи да се предотврати увеличаване на съществуващите повреди по пътната настилка и да се подобри безопасността на движението, както и да се улесни извършването на дейностите по зимното почистване.
 

URL: https://app.eop.bg/today/342879

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД