Публично състезание

Обявлението е в архива.
5943627

Публикувана на: 04.04.2024

Краен срок: 26.04.2024

Прогнозна стойност: 1638666.67 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ЧУПРЕНЕ

Уникален номер на поръчката: 01564-2024-0002

„Инженеринг – проектиране, изпълнение на СМР и упражняване на авторски надзор за асфалтиране на вътрешни пътища на територията на община Чупрене по четири обособени позиции:
Обособена позиция № 1: Две улици, намиращи се в с. Долни Лом;
Обособена позиция № 2: Три улици, намиращи се в с. Горни Лом;
Обособена позиция № 3: Пет улици, намиращи се в с. Репляна;
Обособена позиция № 4: Една улица, намираща се в с. Средогрив“.

Предметът на обществената поръчка включва:
1) Разработване и съгласуване на инвестиционен проект във фаза „технически проект“ съгласно ЗУТ, Наредба № 4 от 2001 г. за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти и друга свързана подзаконова нормативна уредба по приложимите проектни части. Техническият проект следва да е окомплектован с необходимите изчисления, схеми, текстови и графичен/чертожен материал, обяснителни записки, съобразно изискванията на Наредба № 4/21.05.2001 г., за обхвата и съдържанието на инвестиционните проекти. Проектите следва да бъдат придружени с подробни количество-стойности сметки по приложимите части.
2) Изпълнение на СМР по реализиране на строителството на обекта, съгласно изготвените от Изпълнителя и съгласувани и одобрени по съответния ред инвестиционен проект, количества и видове СМР и всички дейности, отразени в техническата спецификация; Предложението за изпълнение на поръчката и Ценовото предложение.
3) Упражняване на авторски надзор по време на изпълнение на СМР на строежа.
Подробно описание на всички предвидени дейности се съдържа в приложените към документацията технически спецификации за всяка обособена позиция.
 

URL: https://app.eop.bg/today/375395

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД