Публично състезание

Обявлението е в архива.
5934695

Публикувана на: 01.04.2024

Краен срок: 23.04.2024

Прогнозна стойност: 175964.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА - СТАРА ЗАГОРА

Уникален номер на поръчката: 00774-2024-0017

Избор на изпълнител за извършване на сигнално-охранителна дейност на обекти, общинска собственост на община Стара Загора“
Предметът на обществената поръчка, възлагана от Община Стара Загора е извършване на сигнално-охранителна дейност на обекти, общинска собственост на община Стара Загора – 227 обекта, описани подробно в техническата спецификация.
Всички обекти със собствена сигнално-охранителна известителна система се охраняват към настоящия момент.
В обекти общинска собственост, които не разполагат със собствени сигнално-охранителни известителни системи, Изпълнителят следва да монтира за своя сметка такава, в срок до 5 работни дни.
Сигнално-охранителни известителни системи за изпълнение на сигнално-охранителна дейност се изграждат по начин, осигуряващ ефективно наблюдение на охраняваните обекти.
Монтираната техника след края на договора остава собственост на Възложителя.
Собствеността на техниката в обектите със собствени сигнално-охранителни известителни системи е на Възложителя.
При необходимост, която е възникнала след сключването на договора, Възложителят може да увеличи или намали броя на обектите за охрана и/или да възложи, а изпълнителят да извърши доставка и монтаж на СОИС за допълнително възложените обекти за своя сметка. В този случай дължимото възнаграждение за конкретния обект се определя на база предложената от изпълнителя цена в ценовото му предложение за подобен обект, одобрена от двете страни.
Времето за отзоваване на обекта от който е получен сигнала следва да е до петата минута от получаване на сигнала в мониторинг-центъра.
При констатирани посегателства ИЗПЪЛНИТЕЛЯ уведомява ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, а в зависимост от вида посегателство и органите на МВР. След констатиране на проникване чрез взлом, обектът се запечатва до извършване на ревизия от комисия на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ и Изпълнителя.
ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ се задължава да осигури непрекъснато, денонощно наблюдение на охраняваните обекти посредством денонощен мониторинг-център за наблюдение и приемане на сигнали от охраняваните обекти и ръководство на мобилните охранителни патрули;
При получаване на сигнал за нарушение на охраняван обект, ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ се задължава да извърши проверка до 5 минути от получаването му и да противодейства с човешки ресурси, с цел да предотврати евентуални посегателства и нанасянето на вреди на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ;
Когато при получен сигнал за нарушение от СОИС на охраняван обект и след извършен от екип на Изпълнителя обход на обекта се установи по външни белези, че не е на лице посегателство или проникване, същият е длъжен в първия работен ден да уведоми отговорника на съответния обект.
В случай на посегателство, ИЗПЪЛНИТЕЛЯТ се задължава да блокира входно-изходните и уязвимите точки на охраняван обект, за който е получен сигнал за нарушение и  да осигури физическа охрана на обекта до пристигане на отговорно длъжностно лице;
Изпълнителят е длъжен да осигури непрекъснато техническо поддържане и ремонт за своя сметка на изградените СОИС за срока на договора.
Техническото обслужване (ремонт) - обхваща извършването на следните дейности и доставки:
- при необходимост монтаж на нови сензори или промяна на първоначалното им местоположение.
- да осигури 24 часов контрол върху техническото състояние и работа на системата /СОИС/ в обектите на възложителя.
- да осигури техници за своевременно отзоваване при възникване на технически проблеми или нужда от консултация при обслужването на СОИС. В случай на установени дефектирали елементи на СОИС да се подменят в срок до 6 часа. 
- Изпълнителят декларира, че ще запази в тайна условията и начина на използване на сигнално-охранителната техника, както и друга служебна информация и обстоятелства, станали му известни във връзка с изпълнението на поръчката.
- Изпълнителят се задължава да извършва дейности предмет на обществената поръчка със свой персонал и технически средства, като качеството на услугата да отговаря на професионалните изисквания за този вид дейност и ЗЧОД.
- Изпълнителят се задължава да не разпространява служебна и вътрешна информация на ВЪЗЛОЖИТЕЛЯ, станала му известна при и по повод извършване на дейността му.
- Изпълнителят се задължава при необходимост да предостави Персонални кодове на служители в съответните обекти, по искане на представител на Възложителя, което съдържа посочване на обекта и съответните служители.
 

URL: https://app.eop.bg/today/376764

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД