Публично състезание

Обявлението е в архива.
5278544

Публикувана на: 17.10.2023

Краен срок: 22.11.2023

Прогнозна стойност: 221666.70 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - ПРОФ., Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ АД

Уникален номер на поръчката: 00536-2023-0033

Предметът на настоящата поръчка е за „Доставка и гаранционна поддръжка на три броя нови леки автомобили: два автомобила за превозване на пациенти на хрониодиализа от домовете им до първа вътрешна клиника с дейност хемодиализа към „УМБАЛ ПРОФ. Д-Р СТОЯН КИРКОВИЧ“ АД и обратно и един лек автомобил за служебно ползване.

Обществената поръчка се разделя на 2 обособени позиции: 
1. ДОСТАВКА И ГАРАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА НА 2 БР. АВТОМОБИЛИ ЗА ТРАНСПОРТИРАНЕ НА ПАЦИЕНТИ НА ХРОНИОДИАЛИЗА ОТ ДОМОВЕТЕ ИМ И ОБРАТНО с пределна обща стойност 121 666,70 лв.
2. ДОСТАВКА И ГАРАНЦИОННА ПОДДРЪЖКА НА НОВ СЛУЖЕБЕН АВТОМОБИЛ с пределна обща стойност 100 000 лв.


ЗАБЕЛЕЖКА: Едно от превозните средства в обособена позиция №1 следва да  разполага с монтирана хидравлична платформа за инвалидни колички от задната страна, заедно с оборудване за фиксиране на 1 брой инвалидни колички към пода и три точкови обезопасителни колани за количката



За моторните превозни средства и по двете обособени позиции, при откриване на процедурата, не е осигурено финансиране. Договорът с избран изпълнител ще бъде сключен под условие, при хипотезата на чл. 114 от ЗОП. В този случай всяка от страните може да поиска прекратяване на договора без предизвестие след изтичане на тримесечен срок от сключването му. Пределната максимална стойност на всяка от обособените позиции е окончателна и не подлежи на актуализация за срока на договора.

Минималните изискуеми технически параметри на моторните превозни средства по обособените позиции са описани в приложената към настоящата документация технически спецификации – Приложения № 1 за ОП №1 и за ОП №2.

Ако някъде в поставените технически изисквания има посочен конкретен модел, източник, процес, търговска марка, патент, тип, произход или производство, то винаги да се чете и разбира „или еквивалент”. При всички случаи възложителят ще допуска еквивалент, като доказателствената тежест за доказване на еквивалентността е на участника.


Поръчката включва доставка, гаранционно обслужване и поддръжка на моторните превозни средства  за всяка от обособените позиции. 
Доставените моторни превозни средства да са фабрично нови, неупотребявани.

 

URL: https://app.eop.bg/today/332974

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД