Публично състезание

Обявлението е в архива.
5787765

Публикувана на: 13.03.2024

Краен срок: 02.04.2024

Прогнозна стойност: 140175.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: АЕЦ КОЗЛОДУЙ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00353-2024-0060

Във връзка с провеждането на корпоративни празници и събития, както и при отбелязване на годишнини на звена в централата е необходимо да бъдат поръчани брандирани фирмени тениски и шапки с козирка, които са традиционен подарък за служителите на Дружеството и гостите на мероприятията.
В обхвата на поръчката са включени подготовка на всички необходими процеси за изработка, печат, опаковка и доставка до АЕЦ „Козлодуй” на фирмени тениски и шапки за 2024 г. и 2025 г.
В обхвата на доставката са включени следните дейности: предоставяне на реална/и мостра/и на изделията по съответната обособена/и позиция/и, идентична с възможностите за евентуална бъдеща изработка и доставка; създаване на проекти за брандиране на база указания и препоръки от Възложителя; задължително писмено потвърждаване на проектите от Възложителя; изработка на първи брандиран артикул и предоставяне на снимка за писмено одобрение от Възложителя; изработка и доставка на артикулите до „АЕЦ Козлодуй” ЕАД.
Поръчката е разделена на две обособени позиции:
Обособена позиция № 1 – Текстилна шапка с козирка и тениска с къс ръкав;
Обособена позиция № 2 – Текстилна шапка с козирка и тениска с къс ръкав по заявка.

URL: https://app.eop.bg/today/361381

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД