Публично състезание

Обявлението е в архива.
5298124

Публикувана на: 08.11.2023

Краен срок: 27.11.2023

Прогнозна стойност: 2333.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: РАЙОННА ЗДРАВНООСИГУРИТЕЛНА КАСА - КЪРДЖАЛИ

Уникален номер на поръчката: 00207-2023-0224

В предмета на поръчката се включва извършването на профилактични медицински прегледи и изследвания на служителите от РЗОК- Кърджали и предоставяне на резултатите от тях, както на служителите, както следва:
             - Преглед от лекар специалист офталмолог /компютърна диагностика на рефракция, изследване на зрителната острота, изследване на цветното зрение, изследване на очните дъна при хипертония и диабет/ и оценка състоянието на зрението от специалист по очни болести през календарна 2023г. на прогнозен брой лица – прогнозен брой лица до 46 човека. Прегледа да приключи с изготвяне на протокол за състоянието на служителите и издаване на рецепта в случаите, когато се установи, че съществува необходимост от корекция на зрението. Възложителят заплаща реално извършените прегледи .Прегледите от лекар специалист офталмолог да бъдат организирани и проведени в 10-дневен срок от сключване на договора с Изпълнителя.  


             -  Преглед от лекар със специалност Вътрешни болести (анамнеза, обстоен преглед на вътрешни органи, измерване на кръвно налягане, ехографска диагностика на коремни и ретроперитонеални органи, ехография на отделителна система, ехография на щитовидна жлеза, ехография на млечни жлези) - прогнозен брой лица до 46 човека. Възложителят заплаща реално извършените прегледи.

 

URL: https://app.eop.bg/today/341717

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД