Публично състезание

Обявлението е в архива.
5458891

Публикувана на: 08.01.2024

Краен срок: 29.01.2024

Прогнозна стойност: 116564.40 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЕТСКА ГРАДИНА "ЗДРАВЕЦ"

Уникален номер на поръчката: 05583-2024-0001

Избраният изпълнител следва да приготвя и доставя храна в ДГ „Здравец“, гр. Сливен.
Приготвената и доставена храна, предмет на настоящата обществена поръчка, ще осигури хранене на требваните /присъстващите за деня/  в детска градина „Здравец”. Образователната институция ще работи със следния капацитет:
Шест градински групи, с деца на възраст от 3 до 7 години. Броят на децата в група, средно дневно  е от 12 до 20, общо 90 деца.
Всеки участник в настоящата обществена поръчка следва да има всички ресурси (персонал,  помещение за приготвяне на храната, транспортно средство и разрешителни), необходими за приготвяне и доставяне на храна.
Целодневното хранене за деца  от 3 до 7 години представлява четирикратен хранителен режим, който включва три основни  хранения - сутрешна закуска, обяд и следобедна закуска, и една подкрепителна закуска - между сутрешната закуска и обяда. Избраният изпълнител на настоящата обществена поръчка изготвя четирикратно седмично меню  в различен грамаж, съобразно възрастовите граници на потребителите – за деца от 0 до 3 години и за деца от 3 до 7 години, спазвайки всички изисквания в  настоящата техническа спецификация.
Седмичното меню се изготвя от изпълнителя една седмица по-рано (предходен петък) и се представя на Директора на ДГ „Здравец” за съгласуване и евентуална корекция в същия този срок. Ежедневно, до 16.00 часа на предния ден, директорът или упълномощено със заповед от него лице - домакинът на детската градина или медицинската сестра подава на изпълнителя действителен брой на децата по възрастови групи, които ще се хранят на следващия ден, както и брой порции. 
В Технически спецификации – Приложение № 1 са посочени подробно изискванията към приготвянето и доставянето на храната.

URL: https://app.eop.bg/today/351203

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД