Публично състезание

Обявлението е в архива.
5356606

Публикувана на: 30.11.2023

Краен срок: 20.12.2023

Прогнозна стойност: 86000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА АГЕНЦИЯ ЗА ПРИХОДИТЕ

Уникален номер на поръчката: 00530-2023-0098

I. Отпечатване на 1 372 100 бр. формуляри на индигирана и вестникарска хартия по видове и количества, посочени в приложена към техническата спецификация таблица - Приложение № 1.1., както следва:
1.  Отпечатване на формуляри на индигирана хартия.
2.  Отпечатване на формуляри на вестникарска хартия.
II. Място на изпълнение на поръчката:
1. Полиграфическите услуги: по местонахождение на печатницата на изпълнителя;
2. Доставката на отпечатаните документи: до адресите на териториалните структури на НАП, съгласно приложена към техническата спецификация таблица - Приложение № 1.2.
III. Срок за изпълнение на поръчката:
1. Определени от възложителя лица предоставят на изпълнителя образците на формулярите за отпечатване на хартиен и магнитен носител, което се удостоверява с протокол.
2. В срок до три работни дни от предаването на образците по т. 1, изпълнителят извършва предпечатна подготовка и представя на възложителя отпечатани по десет броя от всеки образец на формуляр, за осъществяване на контрол и установяване на съответствие с предоставените образци. След потвърждаване от определените от възложителя лица, изпълнителят му предава и магнитен носител с образците за отпечатване.
3. Срокът за отпечатване и доставка до посочените от Възложителя адреси на отпечатаните формуляри, е до 25 календарни дни от одобряване на образците по т. 2 от възложителя.
4. Предаването/приемането и одобряването на съотвентите образци се удостоверява с протоколи.
5. В случай, че възложителят поетапно предоставя образците на формулярите, срокът за отпечатването и доставката на съответните формуляри, започва да тече след одобряването им от страна на възложителя.
ІV. Други изисквания
1. В случай на съществена промяна в обстоятелствата (законодателна, административна или др. промяна), в следствие на която отпадне необходимостта от отпечатване и доставка на някои от описаните в техническата спецификация видове формуляри, възложителят оттегля едностранно възлагането им без финансови компенсации за изпълнителя, като дължимото възнаграждение се намалява съразмерно;
2. В случай, че при изработването на образците на формуляри, се наложи промяна в броя на страниците на отделните видове формуляри, дължимото възнаграждение се намалява или увеличава съразмерно на отпадналата или увеличена необходимост от броя страници, без за това да се дължат финансови компенсации за изпълнителя.

Договорът влиза в сила от датата, следваща датата на последния положен подпис на Страна по същия и е със срок на действие до пълното изпълнение на задълженията на Страните, но не по-късно от 6 месеца след влизането му в сила.

Плащането се извършва  от ЦУ на НАП след всяка доставка на съответното заявено количество формуляри, в срок до 30 дни след предоставяне на фактура и приемо-предавателни протоколи, удостоверяващи доставките на съответните видове и количества формуляри до адресите на териториалните структури на НАП, подписани от определените от Възложителя лица.

URL: https://app.eop.bg/today/344597

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД