Публично състезание

Обявлението е в архива.
5301662

Публикувана на: 09.11.2023

Краен срок: 06.12.2023

Прогнозна стойност: 187250.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА СВИЩОВ

Уникален номер на поръчката: 00753-2023-0039

Предмет на възлагане на настоящата обществена поръчка са само Обособена позиция №1 и Обособена позиция №2.
Предмета на поръчката включва доставка на нови, оригинални и нерециклирани канцеларски материали, произведени от качествени материали, осигуряващи нормална и безпроблемна експлоатация. Опаковките на доставените стоки следва да са нови и да съдържат информация за датата на производство и срок на годност.
Посочените в техническата спецификация количества на канцеларски материали, се явяват прогнозни (ориентировъчни), а не константни за периода на изпълнение на договора. Възложителят си запазва правото в рамките на изпълнение на договора да увеличава или намалява количествата от съответните канцеларски материали, както и да не заяви целият асортимент, във връзка с възникналата реална необходимост от потребление на общинска администрация и второстепенните разпоредители с бюджетни кредити.
Подробните изисквания за изпълнение са съгласно Техническата спецификация, неразделна част от документацията за участие.

Важно!!! Участник може да подаде оферта само за една или за няколко обособени позиции. Всяка обособена позиция е предмет на отделен договор за възлагане на обществена поръчка.

ВАЖНО!!! Участниците не следва да подават оферти по Обособена позиция №3.
На основание чл. 21, ал. 6 от ЗОП, Възложителят ще възложи Обособена позиция №3 по реда, предвиден за индивидуалната й стойност (чрез директно възлагане по реда на чл.20, ал.4, т.3 от ЗОП).
МОТИВИ: Прогнозната стойност на Обособената позиция №3 е в размер на 10 000,00 (словом: десет хиляди) лева без ДДС, което е 5,1% от общата стойност на поръчката. Прогнозната стойност на възлаганата по този ред обособена позиция не надхвърля 156 464 лв. и стойността на тази позиция без ДДС не надхвърля 20 на сто от общата стойност на поръчката.
Остатъчната стойност на поръчката, в случая е сборът на прогнозните стойности по Обособена позиция №1 и Обособена позиция №2 и е в размер на 187 250,00 лв. без ДДС.
 

URL: https://app.eop.bg/today/341437

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД