Публично състезание

Обявлението е в архива.
5349243

Публикувана на: 28.11.2023

Краен срок: 19.12.2023

Прогнозна стойност: 83333.25 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЦЕНТЪР ЗА ГРАДСКА МОБИЛНОСТ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 03788-2023-0024

Предмет на настоящата обществена поръчка е „Доставка на 10 /десет/ броя употребявани автомобили за нуждите на „Център за градска мобилност“ ЕАД “.
Обхватът и обемът на дейностите, предмет на настоящата обществена поръчка, са доставка чрез закупуване на 10 /десет/ броя употребявани автомобили за нуждите на „Център за градска мобилност” ЕАД.
Поръчката има за цел да осигури предоставяне на 10 /десет/ броя употребявани  автомобили за нуждите на „Център за градска мобилност” ЕАД, а именно обезпечаване работата на екипите, изпълняващи функции по вътрешнофирмен контрол, контрол за спазване на разпоредбите нa Закона за движение по пътищата, както и изпълнение дейността на дружеството по организация, контрол и окачествяване на обществения градски транспорт.

Техническите характеристики на автомобилите са посочени в Раздел II. „Техническа спецификация” от документацията за обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/339429

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД