Публично състезание

Обявлението е в архива.
5760122

Публикувана на: 06.03.2024

Краен срок: 01.04.2024

Прогнозна стойност: 853370.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОБРИЧКА

Уникален номер на поръчката: 00159-2024-0012

Предмет на обществената поръчка е извършването на строителни дейности на обекти, общинска собственост /сгради и инфраструктура/. Общо се извършват строителни дейности на 68 обекта в 43 населени места, които са разделени в единадесет обособени позиции.
Предвидено е да се извършат ремонтни работи в шестнадесет читалищни сгради, тринадесет кметства, единадесет детски градини, два социални патронажи, ЦНСТПЛД, сграда ДПЛД, четири клуба на пенсионера, една здравна служба, ремонт на една спирка в населено място, административна сграда Община, ремонт параклис в едно населено място, ремонт на естествени чешми в две населени места, четири сгради в гробищен парк, съблекалня стадион в едно населено място, ударопоглъщаща настилка на детски площадки в две населени места, обособяване кабинети в две населени места и в две населени места благоустрояване.

Ще се изгради: една автоспирка, ще се монтират два модулни контейнера за санитарни възли с изграждане на шахти в две населени места на територията на община Добричка.
Прогнозните количества на видовете строителни работи по всяка обособена позиция са описани в количествените сметки към приложената техническа спецификация.

Таг:метални конструкции, контейнер

URL: https://app.eop.bg/today/363343

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД