Публично състезание

Обявлението е в архива.
5953806

Публикувана на: 09.04.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 1085000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА НЕСЕБЪР

Уникален номер на поръчката: 00126-2024-0024

  Тъй като конструкцията на съществуващите сгради  е компрометирана, се налага цялостното и събаряне с цел изграждането на новата сграда в съответствие с всички действащи конструктивни и противоземетръсни норми. Външните контури на новата сграда остават непроменени спрямо първоначалното геодезическото заснемане на съществуващите сгради.
   С настоящия проект площта на двете засегнати сгради се обединява, като етажността им се увеличава с един етаж. Главният вход на новата сграда се ориентира откъм ул.“ Отец Паисий“, в непосредствена близост до разкритите „Ранновизантийски терми“ на ул. „Княз Борис“ и по посока на движението от централния площад на града към тях. От главния вход се достъпва голямо входно пространство, където са разположени:
- каса, информация и магазин, организирани заедно;
- гардероб;
- няколко изложбени витрини за рекламни материали, книги, сувенири и др.;
- санитарен възел с входно преддверие, от което се преминава към тоалетна 01 и тоалетна 02 /предвидена за хора със затруднена подвижност/;
- помещение за охрана, което се достъпва от касата;
- асансьор и стълба към етаж 02.
 

URL: https://app.eop.bg/today/371321

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД