Публично състезание

Обявлението е в архива.
5953840

Публикувана на: 09.04.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 2327247.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХИСАРЯ

Уникален номер на поръчката: 00188-2024-0004

В предмета на обществената поръчка е включено изпълнението на строителни и монтажни работи за Реконструкция на питеен водопровод, преминаващ успоредно на трасето на нагнетателния водопровод от нов сондажен кладенец, по улици с О.Т. 126, 53, 51, 2, 85а, 80, 76, до ПИ 40333.113.23. по плана на с. Кръстевич, Община Хисаря- ЕТАП 2 – от Т.20 до Т.83 (= О.Т.126), с дължина на основното трасе L=1432,50 м         
Обектът принадлежи към ВТОРА КАТЕГОРИЯ, съгласно Наредба № 1 от 2003 г. на МРРБ и подлежи на въвеждане в експлоатация по реда на чл. 177, ал. 2 от ЗУТ. 

Място за изпълнение на поръчката: обществената поръчка ще се изпълнява на територията на село Кръстевич община Хисаря, област Пловдив.
Възложителят е определил максимален срок за изпълнение на поръчката - 180 (сто и осемдесет) календарни дни, като този срок се явява пределен за офериране на участниците при подаване на оферта за участие в обществената поръчка.

Участници, които предложат срок за изпълнение на поръчката по-дълъг от поставения максимален срок, ще бъдат отстранявани от по-нататъшно участие в обществената поръчка.
Договорът влиза в сила на посочената в началото му дата, на която е подписан от Страните и е със срок на действие до изпълнение на всички поети от страните задължения по договора.
Срокът за изпълнение на СМР започва да тече от датата на подписване на Протокол за откриване на строителна площадка и определяне на строителна линия и ниво за строежа- Приложение № 2а към чл. 7, ал. 3, т. 2 от Наредба №3 от 31 юли 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството и приключва със съставянето на Констативен акт за установяване годността за приемане на строежа - Приложение №15 към чл. 7, ал. 3, т. 15 от Наредба №3 от 31 юли 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.

Към момента на обявяване на настоящата обществена поръчка финансиране за нейното изпълнение не е осигурено и изпълнението на дейностите, предмет на обществената поръчка, ще бъде отложено до момента на осигуряване на финансиране от Министерство на регионалното развитие и благоустройството или други източници на финансиране. В този смисъл договорът е с отложено изпълнение.В случай, че Възложителят не осигури финансиране за изпълнение на настоящата обществена поръчка, всяка от страните по договора може да поиска прекратяването му при условията на чл. 114, ал. 3 от ЗОП. Ако след изтичане на десет месечен срок от сключване на договора Възложителят не осигури финансиране, договорът се счита за прекратен.

Пълната информация относно обхвата, обема и техническите изисквания към изпълнението на обществената поръчка са описани и регламентирани в ЧАСТ II. „Техническа спецификация“ и инвестиционният проект, неразделна част от документацията за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/377144

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД