Публично състезание

Обявлението е в архива.
6042284

Публикувана на: 16.05.2024

Краен срок: 05.06.2024

Прогнозна стойност: 157382.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ХИСАРЯ

Уникален номер на поръчката: 00188-2024-0007

Предметът на настоящата обществена поръчка е: „Избор на оператор за предоставяне  на ваучери за храна на електронен носител  за нуждите на Община Хисаря през 2024г.”
Изпълнението на предмета на обществената поръчка включва
дейности по  издаването, предоставянето, периодичното зареждане и администрирането  на ваучери за храна на електронен носител по смисъла на Наредба № 7 от 9 юли 2003 г. за условията и реда за издаване и отнемане на разрешение за извършване на дейност като оператор на ваучери за храна на хартиен и електронен носител, за издаване на ваучери за храна на електронен носител, характеристиките на издаваните ваучери за храна на електронен носител и осъществяване дейност като оператор, посл. изм. и доп. ДВ. бр. 99 от 28 Ноември 2023г., в сила от 01.01.2024г.  (Наредба № 7), във връзка с чл. 209а, ал. 2 от ЗКПО за работниците и служителите на Община Хисаря и второстепенните разпоредители с бюджет, в рамките на срока на действие на договора за възлагане на поръчката.
Участникът, избран за изпълнител следва, по заявка на Възложителя, да предоставя и зарежда електронни ваучери за храна на физически електронен носител - персонализирана карта. Възложителят заявява на участника, избран за Изпълнител необходимия брой ваучери за храна на електронен носител - персонализирани карти, които следва да му бъдат доставени, съобразно текущия брой на служителите, които ще ги ползват. Наличните персонализирани карти се зареждат периодично, след направена предварителна писмена заявка на възложителя до изпълнителя. В заявката  се посочват картите на кои служители (конкретните карти, подлежащи на зареждане) следва да бъдат заредени и съответно на каква стойност. 
Доставката на поръчаните физически електронни ваучери за храна следва да бъде извършвана на адреса на Възложителя – Република България, Област Пловдив, гр. Хисаря, бул. „Генерал Гурко“ №14.
Срокът за изпълнение на обществената поръчка е до 31.12.2024г.
или до достигане на прогнозната стойност на поръчката, което от двете събития настъпи първо.
Към датата на обявяване на обществената поръчка прогнозното количество на физически електронни носители (карти) е 344 броя.

Прогнозен брой на работниците и служителите, които ще получават ваучери за храна на електронен носител по щатно разписание е 344  към датата на обявяване на настоящата обществена поръчка.
Броят на ваучерите за храна на електронен носител може да бъде изменян или допълван в резултат на структурни промени в Община Хисаря, както и във връзка с регулярно текучество на персонала. Възложителят ще поръчва електронни носители и ваучери според текущия брой служители.
Прогнозният брой ваучери на физически електронен носител за срока на изпълнение на обществената поръчка е ориентировъчен и не обвързва по никакъв начин Възложителя.
Подробна информация относно обхвата и изискванията към изпълнението на обществената поръчка се съдържа в Техническата спецификация за обществената поръчка (Приложение №1), която е неразделна част от документацията.
Условията, при които ще се реализира предметът на поръчката, правата и задълженията на страните са разписани подробно в проекта на договора, неразделна част от документацията.


 

URL: https://app.eop.bg/today/386290

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД