Публично състезание

Обявлението е в архива.
4999244

Публикувана на: 02.06.2023

Краен срок: 26.06.2023

Прогнозна стойност: 144663.81 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: НАЦИОНАЛНА ЕЛЕКТРИЧЕСКА КОМПАНИЯ ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00026-2023-0089

Предметът на поръчката е: „Доставка на дърва за горене и дървен материал за нуждите на НЕК ЕАД“ в шест обособени позиции, както следва:
Обособена позиция 1 – Доставка на траверси за нуждите на предприятие „Водно­елек­трически централи;
Обособена позиция 2 – Доставка на дървен материал за нуждите на предприятие „Язовири и каскади“;
Обособена позиция 3 - Доставка на 90 пространствени кубични метра широколистни дърва за огрев за язовирен район „Чаира“ от структурата на предприятие „Язовири и каскади“;
Обособена позиция 4 - Доставка на 220 кубични метра широколистни и иглолистни дърва за огрев за ремонтна база „Батак“, Язовирен район „Батак“ от структурата на предприятие „Язовири и каскади“ и доставка на дърва за горене за помпени станции на ВЕЦ „Батак“;
Обособена позиция 5 - Доставка на 130 кубични метра иглолистни дърва за огрев за Язовирен район „Голям Беглик“ от структурата на предприятие „Язовири и каскади“;
Обособена позиция 6 - Доставка на 100 кубични метра иглолистни дърва за огрев за Язовирен район „Родопи“ от структурата на предприятие „Язовири и каскади“.
В обхвата на Обособена позиция 1 се включва: доставка на импрегниран дървен материал за нуждите на НЕК ЕАД, Предприятие „Водноелектрически централи“, с размери и характеристики, подробно описани в количествената сметка от техническата спецификация, както следва:
- Дървени траверси от бял бор с дължина 2,6 м и сечение в см.: 24/12 – импрегнирани - Иглолистен дървен материал, изсушен, подбран без сърцевина, импрегниран под налягане, клас на защита 4, съгласно БДС EN 335:2013;
- Дървени талпи от бял бор с дължина 0,9 м и сечение в см.: 20/8 импрегнирани - Иглолистен дървен материал, изсушен, импрегниран под налягане, клас на защита 4, съгласно БДС EN 335:2013;
- Дървени талпи от бял бор с дължина 1 м и сечение в см.: 20/8 импрегнирани - Иглолистен дървен материал, изсушен, импрегниран под налягане, клас на защита 4, съгласно БДС EN 335:2013.
В обхвата на Обособена позиция 2 се включва доставка на строителен дървен материал: Кофражни дъски и греди – за направа на кофраж при изграждане на бетонови/стоманобетонови конструкции и елементи; Греди, калибровани дъски, летви и челни дъски – за извършване на ремонти по покривни конструкции и Иглолистна ламперия.
В обхвата на Обособена позиция 3 се включва доставка на 90 кубични метра широколистни дърва за огрев, отговарящи на следните изисквания: Да са с дължина от 0,7 до  1 метър; Да са с дебелина между  7 см. до 15 см.; Да бъдат гладко окастрени от клони; Широколистните дърва за огрев да са от твърди дървесни видове (габър, бук, цер, дъб или други подобни).
В обхвата на Обособена позиция 4 се включва: доставка на общо 220 кубични метра дърва за огрев, от които 170 куб. м. иглолистни и 50 куб. м. широколистни. За Помпените станции на ВЕЦ „Батак“ е необходимо закупуване на 40 куб.м иглолистни дърва за огрев, както следва: За ПС „Дженевра“ – 10 куб. м; За ПС “Сърнена река” – 10 куб. м; За ПС „Тошков чарк” – 10 куб. м; За ПС „Беглика” – 10 куб. м.
Характеристики Тип А - относно дърва за огрев подразделения на Предприятие “Язовири и каскади”, както следва: Да са с дължина от 0,7 до  1 метър; Да са с дебелина между  7 см. до 15 см.; Да бъдат гладко окастрени от клони; Широколистните дърва за огрев да са от твърди дървесни видове (габър, бук, цер, дъб или други подобни); Иглолистните дърва за огрев да са от следните дървесни видове (смърч, ела, бор, лиственица или други подобни).
Характеристики Тип Б - относно дърва за горене за помпени станции на ВЕЦ „Батак“, както следва: Да са с дължина от 0,7 до  1 метър; Да са с дебелина над 15 см;; Да бъдат гладко окастрени от клони; Да са от следните иглолистни дървесни видове - смърч, ела, бор, лиственица или други подобни.
В обхвата на Обособена позиция 5 се включва доставка на 130 кубични метра иглолистни дърва за огрев, отговарящи на следните изисквания: Да са с дължина от 0,7 до  1 метър; Да са с дебелина между  7 см. до 15 см.; Да бъдат гладко окастрени от клони; Иглолистните дърва за огрев да са от следните дървесни видове (смърч, ела, бор, лиственица или други подобни).
В обхвата на Обособена позиция 6 се включва доставка на 100 кубични метра иглолистни дърва за огрев, отговарящи на следните изисквания: Да са с дължина от 0,7 до  1 метър; Да са с дебелина между  7 см. до 15 см.; Да бъдат гладко окастрени от клони; Иглолистните дърва за огрев да са от следните дървесни видове (смърч, ела, бор, лиственица или други подобни).
Видът, обемът и техническите характеристики на доставката, са съгласно Техническата спецификация за съответната обособена позиция от документацията за участие.
 

URL: https://app.eop.bg/today/305247

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД