Публично състезание

Обявлението е в архива.
5930948

Публикувана на: 28.03.2024

Краен срок: 17.04.2024

Прогнозна стойност: 14400.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮЖНОЦЕНТРАЛНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02718-2024-0012

Дейностите, включени в обхвата на поръчката са:
Осигуряване на охрана с технически средства (сигнално-известителна техника) на охраняваните обекти, ремонт и поддръжка на изградена в обектите сигнално – известителна техника. Охраната с технически средства следва да се осъществява непрекъснато 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата.
Място за изпълнение на поръчката:
- Административна сграда на ТП „ДЛС-КОРМИСОШ”, с адрес гр.Лъки, ул.”Хайдушки поляни” № 14, представляваща двуетажна административна сграда с един самостоятелен вход и стълбище;
- Ловен дом „Старата къща” и прилежаща към нея постройка, находящи се в местността „Старата къща” в землището на с.Белица, общ. Лъки, представляваща двуетажна сграда с четири самостоятелни входа и стълбище, и
- Ловна база „Мечкарника”, находяща се в местността „Карамуш”, в землището на с.Белица, общ. Лъки, представляваща двуетажна сграда с два самостоятелни входа и стълбище.
Охраната със сигнално-известителна техника ще се извършва от избрания изпълнител при спазване разпоредбите на Закона за частната охранителна дейност.

Пълно описание на задълженията на избрания изпълнител при изпълнение на услугата се съдържа в Техническата спецификация – Приложение №1 от условията за участие, и в проекта на договор – Приложение №4 от условията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/371762

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД