Публично състезание

Обявлението е в архива.
5765848

Публикувана на: 06.03.2024

Краен срок: 26.03.2024

Прогнозна стойност: 12500.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ГОРНА ОРЯХОВИЦА

Уникален номер на поръчката: 00413-2024-0009

Предметът на настоящата обществена поръчка е: „Упражняване на строителен надзор при изпълнение на Обект: „Модернизация на образователната среда, ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност на сградата на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“, кв. гарата гр. Горна Оряховица“по компонент 1 „Образование и умения“ на Плана за възстановяване и устойчивост, който се финансира от Европейския съюз – NextGenerationEU“, който включва:

  • Упражняване на строителен надзор съгласно чл. 168 от ЗУТ през цялото времетраене на изпълнението на строеж: „Модернизация на образователната среда, ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност на сградата на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“, кв. гарата гр. Горна Оряховица“, в съответствие с одобрения инвестиционен проект, техническата спецификация и договора за извършването на възложените СМР, както и въвеждане на обекта в експлоатация, чрез квалифицирани специалисти, определени за надзор по съответните проектни части;
  • Удостоверяване изпълненото строителство с необходимата документация, съгласно Наредба № 2/31.07.2003 г. за въвеждане в експлоатация на строежите в Република България и минимални гаранционни срокове за изпълнени строителни и монтажни работи, съоръжения и строителни обекти;
  • Съставяне на цялата строителна документация за обекта съгласно ЗУТ и Наредба № 3/31.07.2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството до приключване на строителството и издаване на Удостоверение за въвеждане в експлоатация на обекта. Да следи за документирането на всички обстоятелства, свързани със строежите, като предаването и приемането на строителната площадка, строителните и монтажните работи, подлежащи на закриване, междинните и заключителните актове за приемане и предаване на строителни и монтажни работи и др.;
  • Представяне пред съответния орган окончателен доклад с приложени съгласувателни писма, разрешения, становища от специализираните контролни органи и документи в съответствие с нормативната уредба, необходими за въвеждане на обекта в експлоатация.
  • Изготвяне на технически паспорт на обекта, съгласно чл.176б от ЗУТ и в обхвата, посочен в чл. 4 от Наредба №5 от 28.12.2006 г. за техническите паспорти на строежите, издадена от министъра на регионалното развитие и благоустройството.

            Обектът, предмет на проект № BG-RRP-1.007-0070-C01  „Модернизация на образователната среда, ремонт и въвеждане на мерки за енергийна ефективност на сградата на ОУ „Св. Паисий Хилендарски“, кв. гарата гр. Горна Оряховица“ – гр. Горна Оряховица по компонент 1 „Образование и умения“ на Плана за възстановяване и устойчивост, който се финансира от Европейския съюз – NextGenerationEU“. Обхватът на строителните дейности по проекта е съгласно одобрен работен проект в части: Архитектура, Конструктивна, Електрическа, ВиК, Геодезия, ОВК, Енергийна ефективност, Пожарна безопасност, ПБЗ и ПУСО, като дейностите са детайлно описани в Техническа спецификация (Приложение № 1 към документацията).

 

URL: https://app.eop.bg/today/365058

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД