Публично състезание

Обявлението е в архива.
5523232

Публикувана на: 09.02.2024

Краен срок: 08.03.2024

Прогнозна стойност: 194000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: УНИВЕРСИТЕТСКА МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ "СВ. ИВАН РИЛСКИ" ЕАД

Уникален номер на поръчката: 00594-2024-0004

Настоящата обществена поръчка е с предмет "Доставка на почистващи продукти, аксесоари за почистване и консумативи I" за срок от 24 месеца, с включени 45 продукта/вида по списък, подробно описани в Техническа спецификация към документацията за участие.   Участниците подават оферта за всички продукти включени в Техническата спецификация.  Количествата на материалите са ориентировъчни. Общата стойност на офертата, получена на база единичните цени на материалите по посочените количества, ще се ползва за класиране на участниците. Стойността на договора е съгласно прогнозната стойност, като ще се заплаща стойността само на реално извършените доставки.
Настоящата обществена поръчка представлява обособена позиция от една поръчка с предмет "Доставка на канцеларски материали", в която Възложителя е определил 2 обособени позиции, както следва:
- ОП № 1 "Доставка на почистващи продукти, аксесоари за почистване и консумативи I" /настоящата поръчка/;
- ОП № 2 "Доставка на почистващи продукти, аксесоари за почистване и консумативи II" /запазена обществена поръчка съгласно чл. 12 от ЗОП/ с прогнозна стойност 36 000,00 лв. без ДДС и е от списъка на стоките и услугите по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП. На основание чл. 80, ал. 1 от ППЗОП, възложителят ще я възложи на специализирано предприятие на хора с увреждания директно съгласно чл. 21, ал. 6 от ЗОП, тъй като стойността й не надхвърля 20 на сто от общата прогнозна стойност на поръчката.

URL: https://app.eop.bg/today/358591

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД