Публично състезание

Обявлението е в архива.
5358667

Публикувана на: 01.12.2023

Краен срок: 21.12.2023

Прогнозна стойност: 651286.02 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: "БДЖ-ПЪТНИЧЕСКИ ПРЕВОЗИ" съкратено "БДЖ - ПП" ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01605-2023-0084

„Доставка на рентгено-флуоресцентна апаратура за директен спектрален анализ на свежи и отработени масла за нуждите на химическите лаборатории при „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД и „БДЖ-Товарни превози” ЕООД. Доставка на искрово-емисионен апарат за определяне на процентното съдържание на черни, цветни метали и сплави. Доставка на апарати за  кинематичен вискозитет на ГСМ за химическите лаборатории на „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД”, разделена на 3 (три) обособени позиции, както следва:
Обособена позиция № 1 – „Доставка на рентгено-флуоресцентна апаратура за директен спектрален анализ на свежи и отработени масла за нуждите на химическите лаборатории при „БДЖ-Пътнически превози” ЕООД и „БДЖ-Товарни превози” ЕООД”;
Обособена позиция № 2 – „Доставка на искрово-емисионен апарат за определяне на процентното съдържание на черни, цветни метали и сплави;
Обособена позиция № 3 – „Доставка на 3 /три/ броя апарати за  кинематичен вискозитет на ГСМ за химическите лаборатории на БДЖ-ПП ЕООД.

URL: https://app.eop.bg/today/342649

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД