Публично състезание

Обявлението е в архива.
5759853

Публикувана на: 01.03.2024

Краен срок: 21.03.2024

Прогнозна стойност: 181000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ДЪРЖАВНА ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА

Уникален номер на поръчката: 01144-2024-0001

Срок за изпълнение на обществената поръчка: Договорът се сключва за срок от една година, считано от датата на подписването му. Действието на договора се продължава до провеждане на нова процедура по ЗОП, ако такава не е проведена до изтичането на срока и при спазване на разпоредбите на чл. 116 от ЗОП, но не повече от 6 месеца.
Технически условия за изпълнение на обществената поръчка: Участникът в своята оферта следва да докаже, че отговаря на всички нормативни изисквания, относими към предлаганата от него доставка, предмет на настоящата обществена поръчка, както и да представи всички документи, отнасящи се до критериите за подбор.
Предлаганите от кандидата ястия следва да бъдат съобразени със „Сборник рецепти за диетични ястия от 1984 г.”; „Закона за храните” и подзаконовите нормативни актове по прилагането му; да е регистриран съгласно „Закона за храните”; Удостоверение за регистрация/пререгистрация на транспортните средства, предназначени за превоз на хранителни продукти издадено от органите на съответната ОДБХ към БАБХ по Закон за храните.
Представеното от участника „Седмично меню”  е  по образец и е задължително при изготвяне на офертата. Допълнителните менюта, които могат да представят участниците са по приложен образец „Примерно меню” . Участниците могат да дадат сходни, но различни ястия, които да бъдат съобразени с рецептурника за диетично хранене.
 

URL: https://app.eop.bg/today/364579

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД