Публично състезание

Обявлението е в архива.
5953773

Публикувана на: 09.04.2024

Краен срок: 29.04.2024

Прогнозна стойност: 44764.99 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА РАКОВСКИ

Уникален номер на поръчката: 00575-2024-0010

Предвижда се изграждането на детска площадка за игра на открито в ДГ «Иглика» с комбинирано детско съоръжение по детайл от производител, както и изграждането на детска площадка за игра на открито в ДГ «Щастливо детство» с комбинирано детско съоръжение и пясъчник по детайл от производител. И на двете детски площадки за игра се предвижда изграждане на армирана бетонова настилка, върху която ще се постави ударопоглъщаща настилка. Това са пространства за игра, където децата прекарват голяма част от детството си в игри и забавления, поради което следва тези места да са внимателно планирани и проектирани, така че да отговарят на нуждите на потребностите на всички деца, като същевременно подпомогнат тяхната социализация и осигурят физическото им развитие. Целта при реализиране на проекта е да се подобри здравето на децата и да се осигурят забавление и щастливи мигове за игра.
Обща цел на проекта: подобряване условията и качеството на живот на територията на община Раковски, посредством развитие на инфраструктура в градската среда и околните населени места. Така ще се постигне устойчив и балансиран икономически растеж, укрепване на конкурентоспособността, привлекателността и качеството на живот в общината, което напълно отговаря на Стратегическата цел на стратегията на ВОМР.
Конкретните цели са:

  •  Изграждане и обновяване на площи за широко обществено ползване, предназначени за трайно задоволяване на обществени потребности
  •  Създаване на по-добри условия за живот в населените места на селския район

    Източник на финансиране:

    Договор № BG06RDNP001-19.629-0004-С01 от 12.12.2023 г. сключен между община Раковски, Местна инициативна група Раковски и Държавен фонд „Земеделие“ за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ по „Програма за развитие на селските райони 2014-2020 г., по подмярка 19.2 „Прилагане на операции в рамките на стратегии за Водено от общностите местно развитие“ на мярка 19 „Водено от общностите местно развитие“ за бенефициенти, възложители по ЗОП, съфинансирана от Европейския съюз чрез Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони /ЕЗФРСР/ по Програмата за развитие на селските райони за периода 2014 – 2020г.


     
  • URL: https://app.eop.bg/today/377371

    Безплатен тест

    Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

    Регистрирайте се
    ТЪРГОВЕ ОТ
    ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД