Публично състезание

Обявлението е в архива.
5019911

Публикувана на: 13.06.2023

Краен срок: 03.07.2023

Прогнозна стойност: 72800.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА БРАЦИГОВО

Уникален номер на поръчката: 00765-2023-0005

  Предмета на поръчката включва доставка до 130 /сто и тридесет/ тона биогориво представляващо дървесни пелети необходими за осигуряване дейността на общинска администрация гр. Брацигово и звената към за отоплителен сезон 2023-2024г. Количеството за доставка на биогориво е прогнозно и не обвързва Възложителя да го потреби.
Прогнозната стойност на настоящата обществена поръчка е в размер на  72 800,00 (седемдесет и две хиляди о осемстотин) лева без ДДС
Прогнозните цени на тон пелети бяха определени след направени пазарни проучвания. Община Брацигово е провела обществена поръчка за доставка на биогориво с прогнозна  стойност 127 500, 00 без ДДС през месец юли 2022г. Съгласно разпоредбите на чл.20 ал.2,т.2 от ЗОП, когато планираната за провеждане поръчка при  доставки и услуги е от  70 000.00 лв. до  271 000.00 лв. без ДДС,  Възложителят провежда обществена поръчка по реда на   чл. 18,ал 1, т.12. /публично състезание/.
Всеки участник може да представи само едно предложение по предмета на поръчката. Не се допуска представянето на варианти в офертата.
Мястото за изпълнение на поръчката: гр. Брацигово, община Брацигово, на адрес посочен от Възложителя в писмената заявка.
 Доставките на биогориво  ще се извършват до следните потребители:
Общинска администрация  гр. Брацигово с адрес „Атанас Кабов „ № 6а 
- Младежки дом гр.Брацигово с адрес „Христо Смирненски“ № 1;
- Комплекс социални услуги за деца и семейства - гр. Брацигово с адрес  ул. „Трети март” № 57 ; 
- Дневен център за пълнолетни лица с увреждания  в гр. Брацигово с адрес  ул.Б „Трети март” № 32;
- Комплекс за социални услуги за деца и семейства – База 2 , в гр. Брацигово, община Брацигово
Срок на валидност на офертата – не по-малко от 60 календарни дни считано от крайния срок за подаване на офертите.
Срок за изпълнение на поръчката  е до 30.04.2024г.
Поръчката се финансира със средства от бюджета на Община Брацигово.
Плащането на извършените доставки, ще се извърши в български лева, по банков път и по сметка посочена от изпълнителя. Видовете плащания и сроковете им са съгласно клаузите на проекто -договора за обществена поръчка, неразделна част от документацията на поръчката.
 Обособени позиции: В конкретния случай на предмета на поръчката, на обособени позиции не е целесъобразно, тъй като предметът на поръчката е неделим, касае се за един вид доставка на територията на община Брацигово. Възлагането на поръчката на различни изпълнители би създало технически и организационни затруднения за Възложителя при изпълнението на обществената поръчка.
 

URL: https://app.eop.bg/today/309370

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД