Публично състезание

Обявлението е в архива.
5449056

Публикувана на: 03.01.2024

Краен срок: 30.01.2024

Прогнозна стойност: 1984009.63 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА МАЛКО ТЪРНОВО

Уникален номер на поръчката: 00031-2024-0001

Целта на поръчката е да бъде избран външен изпълнител за извършване на строително-монтажни работи, свързани с изпълнението на  одобрен инвестиционен проект  за модернизация на образователната среда и въвеждане на мерки за енергийна ефективност и достъпна среда в сградата на СУ "Васил Левски" гр. Малко Търново.
С реализацията на настоящият проект ще бъде постигнат цялостен обновен облик на образователната институция - СУ „Васил Левски“, гр. Малко Търново. Ще се подобрят експлоатационните характеристики на сградата, ще се удължи жизнения й цикъл и ще се намалят до минимум експлоатационните разходи.
В обхвата на обществената поръчка се включват следните дейности:
  1.Изпълнение на  строително-монтажни работи и всякакви други съпътващи дейности, които  са пряко свързани  с въвеждане на предписаните от консултанта извършил енергийно обследване на сградата енергоспестяващи мерки и прилагане на отразените в техническия паспорт указания и препоръки, с цел достигане най-малко клас на енергопотребление „А“ в сградата на СУ „Васил Левски“ Малко Търново, както и осигуряване на доспътност на средата, съобразно изискванията на Наредба № РД-02-20-от 26.01.2021 г.  за определяне на изискванията за достъпност и универсален дизайн на елементите на достъпната среда в урбанизираната територия и на сградите и съоръженията.
Сградата е с масивна скелетно-гредова конструкция с двустранно влизане, въведена в експлоатация през 1940 г. с Разгъната застроена площ/РЗП/-4827,90 кв.м
Същата представлява сграда, предназначена за образование, със смесен тип застрояване – двуетажно, триетажно с полувкопан сутерен и едноетажно – физкултурен салон.
  2.Участие в съставянето на актове и протоколи по време на строителството съгласно Наредба № 3 за съставяне на актове и протоколи по време на строителството;
3.Гаранционна отговорност на изпълнените СМР;
4. Други нестроителни дейности, необходими за изпълнението на обекта.
Пълната информация относно обхватът, обемът и изискванията към изпълнението на обществената поръчка  са подробно описани и регламентирани в  техническата спецификация, неразделна част към настоящата документация, както и в приложения инвестиционен  проект за  обекта.

URL: https://app.eop.bg/today/344965

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД