Публично състезание

Обявлението е в архива.
5337954

Публикувана на: 23.11.2023

Краен срок: 14.12.2023

Прогнозна стойност: 126940.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ДОБРИЧКА

Уникален номер на поръчката: 00159-2023-0036

„Внедряване на система за претегляне на битови отпадъци генерирани в населени места на община Добричка“

Изпълнението на обществената поръчка включва дейности по доставка, монтаж, въвеждане в експлоатация и поддръжка в гаранционния срок на Система за претегляне на генерираните битови отпадъци в населени места на територията на община Добричка и за извършване на аналитични услуги. Системата следва да функционира посредством Платформа, която да събира и анализира данните събрани в процеса по сметосъбиране и сметоизвозване.

  • Дейност 1: Доставка и монтаж на оборудване за претегляне на 650 контейнера за твърди битови отпадъци в 19 населени места на територията на община Добричка при изсипване в 2 (два) сметосъбиращи камиона и на телеметрично оборудване за събиране на данните в реално време.
  • Дейност 2: Разработване и внедряване на софтуерен пакет за администриране на данните: подаване в реално време на данни за тегло на контейнер/ тегло на камион/ общо тегло в населено място; визуализация на събраните данни, възможност за анализ и изготвяне на справки. Обучение на персонал на възложителя;
  • Дейност 3: Гаранционна поддръжка на доставеното оборудване на камионите за измерване на теглото – 2 години, на оборудването за предаване на данните – 3 години. Абонаментно поддържане на софтуерния пакет – 3 години.

URL: https://app.eop.bg/today/344480

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД