Публично състезание

Обявлението е в архива.
5288277

Публикувана на: 02.11.2023

Краен срок: 22.11.2023

Прогнозна стойност: 90000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: СПЕЦИАЛИЗИРАНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ НА БЕЛОДРОБНИ БОЛЕСТИ - ТРОЯН ЕООД

Уникален номер на поръчката: 00186-2023-0008

Ежедневно приготвяне и доставяне на храна в термоустойчиви кутии за еднократна употреба, след получена от Възложителя писмена заявка по диети за стационарно болни на „СБАЛББ-ТРОЯН” ЕООД, Троян, изготвяна съгласно „Сборник рецепти за диетични ястия за заведенията за обществено хранене и лечебно – профилактичните заведения, изд. 1984г. на МЗ; НАРЕДБА №23/19.07.2005г. на  Министъра на здравеопазването за физиологичните норми на хранене на населението, при спазване грамажа на порциите, вкусовите качества, технологичните изисквания за приготвяне на диетични храни и добър външен вид и изискванията за хигиена, качество и енергийна стойност на храната, както и разнообразие на видовете ястия, съобразно нормите за болнично хранене. Готовите храни, по всяко едно от менютата, следва да бъдат опаковани в отделни кутии за еднократна употреба. Количеството, качеството и калорийността на ястията следва да са съобразени с изискванията за рационално и диетично лечебно хранене, съгласно номеричната система на отделните диети в съответствие с рецептурниците за диетично хранене в Република България.
Подготвяната храна за пациенти включва пълно дневно меню, състоящо се от закуска, обяд и вечеря.
Възложителя си запазва правото да поръчва различни по вид и брой диети, както и в изключителни случаи да увеличава или намалява количеството на готовата храна, както и да изисква в рамките на договорената цена за 1 храноден промени в състава, калоричността и вида на храната.
Доставяната храна да се придружава от Експедиционен лист, в два екземпляра от Изпълнителя, включваща брой порции, час и дата на приготвяне, срок за консумация, вписан сертификат за месните продукти, удостоверяващ произхода на храната, гарантиращ качество и безопасност, разписан от оторизирано лице на Изпълнителя. При констатирани пропуски по отношение на качество и количество на храната, Възложителят отразява констатацията за информация и своевременна реакция от страна на Изпълнителя.
Срок на доставка – Доставянето и приготвянето на храната за пациенти се извършва всеки ден съобразно предоставените менюта, неразделна част от тази документация. При промяна в менюто, същата следва да се консултира с инструктор по лечебно хранене на Възложителя, което следва да стане в седмичен срок преди доставката. Доставките се извършват всеки ден, както следва:
            Закуска – от 06:30ч. до 07:00ч.;
            Обяд     -  от 11:00ч. до 11:40ч;
            Вечеря -   от 17:00ч. до 17:30ч..
Място за изпълнение на поръчката - Изпълнението на обществена поръчка (доставката на храна) се извършва по отделенията (Фтизиатрично отделение, Пневмологично отделение I-ви блок и Пневмологично отделение II-ри блок) на „СБАЛББ-ТРОЯН” ЕООД, Троян, с местоположение гр. Троян, ул. „Васил Левски” № 253.

URL: https://app.eop.bg/today/340427

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД