Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5957136

Публикувана на: 10.04.2024

Краен срок: 22.04.2024

Прогнозна стойност: 123463.12 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ "ОТЕЦ ПАИСИЙ"

Уникален номер на поръчката: 06446-2024-0001

ОУ„Отец Паисий”с.Зетьово има изготвен инвестиционен проект за изграждане на нова футболна площадка в двора на ОУ„Отец Паисий”с.Зетьово.
С изграждането на нова футболна площадка се цели подпомагане развитието на подрастващото поколение и на дейността на спортните организации за осъществяване на общественополезна предпоставка за изпълнение на държавната политика в областта на спорта и социалния туризъм.
Техническия проект е разработен в следните проектни части: „Архитектура“, „СК с ТПК“, „Геодезия” и „Пътна“  и издадено разрешение за строеж № 10 от 09.01.2024 г. Категория на обекта съгласно чл.10 ал.1 точка 6 от Наредба №1 от 30.07.2003 год. И чл.137, ал.1м точка 5, буква „а” от ЗУТ - пета.
Целта на проекта е изграждането на съвременна среда за създаване на нова спортна инфраструктура на открито. По този начин ще се осигури възможност за пълноценно практикуване на спортната дисциплина, подобряване на спортната култура и статус на физическото възпитание и спорт от учениците. Като ремонта ще допринесе за оптимизиране на организацията и провеждане на редовните часове на спортни дейности за извънкласната и извънучилищна тренировъчна и състезателна дейност.
Предметът на поръчката, включва изпълнението на следните дейности:
Преди разкриване на строителната площадка изпълнителят е длъжен да изготви План за безопасност и здраве (ПБЗ) и План за управление на строителните отпадъци (ПУСО) с цел разкриване на строителната площадка;
Изпълнение на строителномонтажни работи по основно обновяване на съществуваща спортна площадка в двора на ОУ „Отец Паисий”, гр. Чирпан;
Изготвяне на екзекутивна документация, в съответствие със ЗУТ и кадастрални заснемани на целия обект. Обстоятелствата, свързани със започване, изпълнение и въвеждане в експлоатация (приемане) на СМР, ще се удостоверяват със съставяне и подписване от участниците на съответните актове и протоколи съобразно Наредба № 3 от 2003 г. за съставяне на актове и протоколи по време на строителството.
 

URL: https://app.eop.bg/today/379498

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД