Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5303242

Публикувана на: 10.11.2023

Краен срок: 20.11.2023

Прогнозна стойност: 70000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ЮГОЗАПАДНО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ ДП

Уникален номер на поръчката: 02724-2023-0214

Съгласно чл. 12 от ЗОП, във връзка с Решение № 591/18.07.2016г. на Министерски съвет, поръчката е запазена за специализирани предприятия и кооперации на хора с увреждания или за стопански субекти, чиято основна цел е социалното и професионално интегриране на хора с увреждания или на хора в неравностойно положение.
Съгласно чл. 12, ал. 5 от ЗОП при възлагане на обществени поръчки по чл. 12, ал. 1 от ЗОП могат да участват лица, при условие, че най-малко 30 на 100 от списъчния състав е от хора с увреждания или такива в неравностойно положение. В случаите по чл. 12, ал. 1, т.1 от ЗОП лицата трябва да са регистрирани като специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания най-малко три години преди датата на откриване на процедурата за възлагане на обществена поръчка.
Съгласно чл. 12, ал. 6 от ЗОП специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания могат да участват в обществена поръчка по чл. 12, ал. 1, т. 1 от ЗОП, при условие че могат да изпълнят най-малко 80 на сто от нейния предмет със собствени машини, съоръжения и човешки ресурс. За изпълнение на условието те могат да ползват подизпълнители или да се позовават на капацитета на трети лица, ако подизпълнителите или третите лица са специализирани предприятия или кооперации на хора с увреждания.
Съгласно чл. 12, ал. 7 от ЗОП в процедурата за възлагане на запазени поръчки могат да участват и други заинтересовани лица, но офертите им се разглеждат само ако няма допуснати оферти на лица по чл. 12, ал. 1 от ЗОП.
ЗАБЕЛЕЖКА:
В случай, че участник е специализирано предприятие или кооперация на хора с увреждания, същият следва да бъде вписан като такъв в съответния Регистър на специализираните предприятия или кооперации на хора с увреждания към Агенцията за хора с увреждания или аналогичен регистър в държава-членка на Европейския съюз. За доказването на съответствието с поставеното изискване за запазената поръчка участниците следва да посочат необходимата информация в ЕЕДОП в Част II: „Информация за икономическия оператор” буква „А“, в графата „Само в случай, че поръчката е запазена:” участниците следва да посочат номера, под който са вписани в регистъра на специализираните предприятия и кооперации на хора с увреждания, поддържан от Агенцията за хората с увреждания, или информация относно регистрация в аналогичен регистър в държава-членка на Европейския съюз (или уеб адрес, орган или служба, издаващи документа, точно позоваване на документа).
Преди подписване на договора, избраният изпълнител доказва декларираните обстоятелства с представяне на копия на необходимите документи.
В рамките на действие на срока на договора Възложителят ще поръчва рекламни материали, подробно описани в техническата спецификация или такива, фигуриращи в каталога на изпълнителя, като количествата и видовете ще бъдат съобразно нуждите му.
Участниците не могат да оферират над предвидената прогнозна стойност.  Участници предложили цена, по-висока от прогнозната стойност ще бъдат отстранени от участие поради неотговарящи на условията на Възложителя.
          Количествата посочени в техническата спецификация са прогнозни. Възложителят не се ангажира да поръча цялото количество рекламни материали. Поръчаните количества ще се заплащат по единичните цени от офертата на изпълнителя.
Предложените цени с ценовите предложения и цените в каталозите на участниците трябва да са крайни, да включват всички разходи по изпълнение на поръчката и да са валидни за целия срок на договора. Възложителят няма да допуска актуализация на цени по договора при никакви обстоятелства.
Цената трябва да бъде посочена в лева, със закръгление до втория знак.
Възложителят не допуска представянето на варианти на офертата. Всеки участник има право да подаде само една оферта. Подаването на оферта задължава участниците да приемат напълно всички изисквания и условия, посочени в документацията при спазване на ЗОП и ППЗОП и всички други нормативни актове, относими към предмета на поръчката.
Офертите следва да отговарят на изискванията, посочени в документацията и да бъдат оформени по приложените към докуметацията образци.
Приложените към документацията образци са задължителни. Участник, представил оферта, която не е изготвена съгласно задължителните образци ще бъде отстранен от участие!
Срок на договора – 1 /една/ година от датата на подписването му или при достигане на максималната стойност на договора, което от двете настъпи първо.
 Място на изпълнение (доставка): град Благоевград, ул. Зора 18, Административната сграда на ЮЗДП ДП.
 Срока за доставка – до 10 /десет/ календарни дни от изпращане на заявката.
Извършените доставки ще се удостоверяват с приемателно-предавателен протокол, подписан от представили на страните по догорова.
Мостри
Участниците задължително трябва да представят на мостри на артикулите от № 3 до № 14  включително, описани в таблицата на техническата спецификация. Всяка мостра трябва да бъде обозначена по подходящ начин, така че да ясно на кой артикул от техническата спецификация отговаря.
Мострите са неразделна част от техническото предложение на участниците. Представените мостри трябва да покриват напълно поставените от възложителя минимални изисквания в техническата спецификация. Мострите не е необходимо да бъдат брандирани.
Не представянето на изискуема мостра/и е основание за отстраняване от процедурата. В случай че участник представи мостра/и, която не отговарят напълно или частично на заложеното в техническата спецификация, ще бъде отстранен от участие.
Участниците не представят мостри само за артикулите с номера - №1 и №2 в таблицата от техническата спецификация.
Мострите трябва да бъдат опаковани по подходящ начин, в запечатана непрозрачна опаковка, която да не позволява отваряне без нарушаване на целостта и.
Върху опаковката с мостри участникът задължително записва:
- наименование на кандидата или участниците в обединението, когато е приложимо, адрес за кореспонденция, телефон, електронен адрес и по възможност факс.
- МОСТРИ КЪМ ОФЕРТА с предмет: „Изработка и доставка на рекламни материали за 2024 г. за нуждите на „Югозападно държавно предприятие” ДП”.
Мострите трябва да бъдат подадени в деловодството на възложителя – град Благоевград, ул. Зора 18, ет. 4 преди изтичане срока за подаване на оферти. Участниците следва да съобразят, че работното време на възложителят е от 08:00 часа до 17:00 часа. След работно време (17:00 часа) мостри няма да бъдат приемани от възложителя.

 

URL: https://app.eop.bg/today/342138

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД