Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
6180742

Публикувана на: 08.07.2024

Краен срок: 19.07.2024

Прогнозна стойност: 70000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Доставки

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ИНСТИТУТ ПО ПЛАНИНСКО ЖИВОТНОВЪДСТВО И ЗЕМЕДЕЛИЕ - ТРОЯН

Уникален номер на поръчката: 01052-2024-0003

Обект на поръчката е доставката на 1 (един) брой фабрично ново стандартно превозно средство - автомобил с двигател с вътрешно горене (ДВГ) и неговата гаранционна поддръжка в гаранционния срок. На автомобила, следва да бъде монтирана хладилна трансформация, съобразно изискванията на Възложителя. Под гаранционна поддръжка се има предвид отстраняването на недостатъци за сметка на Изпълнителя по време на гаранционния срок в рамките на гаранционната отговорност. Доставката и подмяната на консумативите за периодичните технически обслужвания не са включени в обхвата на настоящата обществена поръчка и не са задължение на изпълнителя. Регистрацията в КАТ-Ловеч, ще бъде извършена от и за сметка на Изпълнителя.
Участникът следва да предложи единична цена в лева с/без ДДС за един брой автомобил.
Предлаганата от участниците цена за изпълнение на поръчката, трябва да включва всички разходи, свързани с предмета на поръчката, /франко мястото на изпълнение, включително всички такси, мита, транспортни разходи, регистрация и други разходи за изпълнение на доставката на място/, както и гаранционна и сервизна поддръжка. Предложената цена да е в лева, изчислена до втори знак след десетичната запетая. Предложената цена да е определена при пълно съответствие с условията по поръчката и техническата спецификация.
Предлаганата от участниците цена за изпълнение на поръчката без ДДС не може да надвишава посочената обща прогнозна стойност, определена от Възложителя, като противното е основание за отстраняване на участника от процедурата. Доставеният автомобил, предмет на настоящата обществена поръчка трябва да отговаря на заложените технически спецификации.

URL: https://app.eop.bg/today/408613

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД