Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5999064

Публикувана на: 26.04.2024

Краен срок: 07.05.2024

Прогнозна стойност: 181000.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Строителство

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: МНОГОПРОФИЛНА БОЛНИЦА ЗА АКТИВНО ЛЕЧЕНИЕ - АСЕНОВГРАД ЕООД

Уникален номер на поръчката: 01036-2024-0005

   Обект на настоящата обществена поръчка е „строителство” по смисъла на чл. 3, ал. 1, т. 1 от Закона за обществените поръчки. Предмет на поръчката е: Ремонтни и обновителни дейности в Първо отделение по вътрешни болести при „МБАЛ – Асеновград” ЕООД .   Обхватът на настоящата обществена поръчка включва извършване на вътрешни строително-монтажни/ремонтни дейности в Първо отделение по вътрешни болести при „МБАЛ – Асеновград” ЕООД, както следва:
    Вътрешен ремонт, който предвижда частична подмяна на корозиралата ВиК инсталация с полипропиленова, направа на вароциментова мазилка/ шпакловка по стени, грундиране и боядисване по стени с антибактериална миеща боя, поставяне на гипсокартон, поставяне на антибактериална настилка на под, направа на окачени тавани, демонтиране на съществуваща и поставяне на нова отоплителна инсталация, подмяна на интериорните врати, подмяна на осветителните тела, ключове, контакти и табла, полагане на проводници, изтегляне на допълнителна ел. инсталация, ремонт на етажно ел. табло, полагане на меден тръбен път и монтаж на дози за медицински газове, изграждане на повиквателна система и обзавеждане. 
        Подробно описание и изисквания при изпълнение на поръчката са дадени в Техническа спецификация – Приложение № 1 от документацията за участие.

URL: https://app.eop.bg/today/383427

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД