Събиране на оферти с обява

Обявлението е в архива.
5298328

Публикувана на: 08.11.2023

Краен срок: 20.11.2023

Прогнозна стойност: 15800.00 BGN

Бази данни:

  • - България

Категории:

  • - Услуги

Видове обявления:

  • - Обявление (всички видове)

Възложител: ОБЩИНА ИВАНОВО

Уникален номер на поръчката: 00474-2023-0022

Настоящата обществена поръчка се провежда с оглед необходимостта от избор на изпълнител за упражняване на строителен надзор при изпълнението на СМР на обект: „Многофункционална сграда за обществена дейност със ЗП-265 кв.м“ в поземлен имот (ПИ) 501.1376, за който е отреден УПИ I, кв. 63 по плана на с. Щръклево, община Иваново, област Русе“
Предметът на поръчката включва:
Упражняване на строителен надзор по време на строителството, съгласно чл. 166 от Закона за устройство на територията (ЗУТ).
Подготовка на всички документи, необходими за надлежно приключване на СМР/СРР на обекта и издаване на удостоверение за въвеждане в експлоатация на обекта.
Обхватът на дейностите по осъществяване на строителен надзор по време на строителството съгласно чл. 168 от ЗУТ и другите нормативни актове, приложими към тази дейноствключително координация на строителния процес до въвеждането на обекта в експлоатация. Изпълнителят извършва надзор по време на строителството върху всички видове строителни работи, които се изпълняват от строителя на съответния обект, в съответствие със законовите правомощия, съгласно изготвения инвестиционен технически проект за обекта, договора за строителство и изискванията на техническата спецификация на Възложителя за настоящата поръчка.
Лицата, които упражняват строителен надзор, носят отговорност за щети, които са нанесли на възложителя и на другите участници в строителството, и солидарна отговорност със строителя за щети, причинени от неспазване на техническите правила и нормативи и одобрените проекти. Отговорността на изпълнителя по чл. 168, ал. 7 от ЗУТ е със срокове, не по-малки от гаранционните срокове в строителството.

 

URL: https://app.eop.bg/today/341291

Безплатен тест

Регистрирайте се и се убедете сами в предимствата за Вас. 14 дневен достъп до интересуващите Ви обществени поръчки, напълно безплатно!

Регистрирайте се
ТЪРГОВЕ ОТ
ЛУКОЙЛ Нефтохим Бургас АД